DexPatrol Postat Octombrie 25, 2020 Partajează Postat Octombrie 25, 2020 Salutare prieteni! Y61-ul meu are un iluminat al ceaurilor de bord foarte foarte slab, nu este vizibil decat cand este bezna totala. Ma gandeam sa le schimb, sau macar sa desfac sa vad daca mai functioneaza toate. A facut cineva modificari ale ilumintaului de bord? Un how-to pentru desfacutul ceaurilor de bord? Nu as vrea sa ii rup clemele de prindere... Va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 25, 2020 Partajează Postat Octombrie 25, 2020 ii slab sau e dat pe minim ? in stanga fata de volan este o rotita de reglaj a intensitatii luminoase a bordului. Incearca de acolo inainte sa desfaci ceva. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DexPatrol Postat Noiembrie 7, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 Sunt slabe. Am desfacut tot bordul + clima si am scis becurile. problema este - unde gasesc becuri cu tot cu soclu de schimb? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Noiembrie 8, 2020 Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 astea numai la reprezentanta Nissan. eu de leuei am cumparat Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Noiembrie 11, 2020 Partajează Postat Noiembrie 11, 2020 Se pot adapta leduri ( de ce culoare doresti) in locul becurilor pastrand fasungurile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ismetoz Postat Noiembrie 11, 2020 Partajează Postat Noiembrie 11, 2020 Pe acele fasunguri cınd pui leduri fii atent numai la polaritate tr plus la plus şi minus la minus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Noiembrie 13, 2020 Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 (editat) Daca nu merg din prima montare, inversezi pozitia si vei fi mai multumit ca de becuri + ca consuma mai putin, pui ce culoare vrei, dar sa fie la 12v.(daca nu sunt cu alimentare la 12v se pune rezistenta aditionala la fiecare de1 kohm) Le mesteresti singur. Spor. Editat Noiembrie 13, 2020 de gamis Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DexPatrol Postat Noiembrie 18, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2020 Misiune incheiata! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DexPatrol Postat Noiembrie 18, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2020 Si clima. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Noiembrie 18, 2020 Partajează Postat Noiembrie 18, 2020 Cum ai rezolvat? ce ai pus? Poate ajuti cu o vorba si pe altii ! Zgarciti mai sunteti la vorbe dupa ce rezolvati !!:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DexPatrol Postat Noiembrie 20, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2020 (editat) Am gasit pe olx led-uri (B8T4 cred) cel care mi le-a vandut nu stia exact ce sunt, dar gasiti la.electrice, doar ca trebuie sa mergeti cu modelul si sa fiti atenti la distanta dintre soclu si pini, sa faca bine contact pe placa. cestea sunt pt. backlight (cele portocalii din poza de mai sus). La martori sunt T5-uri si se pot scoate din soclu,.insa eu nu le-am schimbat pentru ca erau toatr OK (cele negre, la.poza.cu spatele.placii de bord). La clima sunt T4.2 cele mici iar cele lungi nu stiu, eu am pus atat la butoane (cele 4 de jos) cat si la display (cele 2 de sus) din acestea, s-au potrivit, cunputin bricolaj. La ceasurile de bord am schimbat doar backlight-ul si am pus leduri cuntot cu soclu, pe care le-am luat de la Sogest (7 lei setul de 2 buc.) Inca.mai am de rezolvat problema becurilor de la butoane, ce sunt de fapt niste micro becuri. Eu cele mai mici pe care le-am gasit sunt de 3 mm si nu incap...mai studiez problema si revin. Editat Noiembrie 21, 2020 de DexPatrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DexPatrol Postat Noiembrie 20, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2020 Acestea sunt micro becurile cu pricina, daca are cineva idei... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DexPatrol Postat Noiembrie 24, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 Totul este gata : am reusit sa schimb si becurile de la butoane (dezaburire, stabi, stergatoare faruri, etc.) Am gasit tot la Sogest, niste asa zise micro becuri. Se scot becurile din soclurile.lor, se desface pijamaua de cauciuc albastra prin frecare ai se monteaza pe noul bec. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DexPatrol Postat Noiembrie 24, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 Inclusiv clima "la gata" :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DexPatrol Postat Noiembrie 24, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 Si ca sa fie info complete, acestea sunt led-urile de backlight pt bord, de la Sogest :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Noiembrie 25, 2020 Partajează Postat Noiembrie 25, 2020 :bravo Vezi ca ai reusit singur si nu a fost greu. Totul e sa ai curaj si chef de lucu. Si ce satisfactie:ap 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dorineros Postat Iulie 13, 2022 Partajează Postat Iulie 13, 2022 (editat) La 25.10.2020 la 19:01, DexPatrol a spus: Salutare prieteni! Y61-ul meu are un iluminat al ceaurilor de bord foarte foarte slab, nu este vizibil decat cand este bezna totala. Ma gandeam sa le schimb, sau macar sa desfac sa vad daca mai functioneaza toate. A facut cineva modificari ale ilumintaului de bord? Un how-to pentru desfacutul ceaurilor de bord? Nu as vrea sa ii rup clemele de prindere... Va multumesc! Salut. Ai idee cum se schimba becul de la butonul de AC la un Patrol din 2007? Multumesc. Editat Iulie 13, 2022 de Dorineros Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
C0sm1n Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 Bună seara, Mă poate ajuta un coleg cu cantitatea becurilor și ce tip de bec am nevoie pentru a inlocui becurile în bord, climă și butoane la Nissan Patrol y61 2.8 swb din 1999, Motivul înlocuiri este că bordul este iluminat foarte slab. Mulțumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate