Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cruce Cardan Nissan Pathfinder

DragosXL
 Share

Recommended Posts

Salut, la viteza de peste 100 km/h masina dezvolta o vibratie fina, mai mult un tremor, am verificat-o si trebuie sa schimb 2 cruci de cardan. Totul Ok pana aici.

Masinile Nissan vin echipate din fabrica cu cruci de cardan uscate ( fara gresare ), oare de ce ?

In reteaua Nissan se schimba cu piesa pe original la fel USCATE, in after market sunt disponibile si recomandate chiar de cei din reteaua nissan cruci cardan cu gresare:uameni, sunt confuz.

Ce tip de cruce cardan sa achizitionez, si care firma producatoare aprovizioneaza fabrica Nissan ( Spidan, Lobro, Stark, Kavo, Japanparts, Nipparts, etc )

Ma poate sfatui cineva in legatura cu crucile de cardan de la Nissan Pathfinder.

• 2 weeks later...

Pune de care vrei. Crucile cu gresor au viata mai lunga ( daca le gresezi , fireste ) . Cele fara mor mai repede. Oricum o cruce de cardan e o piesa care traieste ani de zile , asa ca pe orice varianta ai merge , nu e deranjul mare. Nu stiu sa iti recomand pe care din firmele de mai sus sa ti le recomand.

Ca o paranteza , acum cativa ani aveam in familie doua Nissan Terrano. Unul era din 1999 altul din 2005. Ce era interesant ca cel din 99 avea totul cu gresor ( cruci , culisante , etc ) cel din 2004 nu mai avea gresoare la nimic. Cred ca politica este sa se indeparteze orice varianta care ar putea duce la cresterea fiabilitatii si stimularea cat mai puternica a consumerismului.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Am ales varianta de cruci cu gresare produse de Spidan ( am aflat ca ei fac si produse OEM pt mai multe marci auto ).

Si mecanicul a spus ca daca sunt unse de 2-3 ori pe an sau dupa o folosire prin apa si noroi o sa aiba viata lunga.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use