DragosXL Postat Octombrie 30, 2020 Partajează Postat Octombrie 30, 2020 Salut, la viteza de peste 100 km/h masina dezvolta o vibratie fina, mai mult un tremor, am verificat-o si trebuie sa schimb 2 cruci de cardan. Totul Ok pana aici. Masinile Nissan vin echipate din fabrica cu cruci de cardan uscate ( fara gresare ), oare de ce ? In reteaua Nissan se schimba cu piesa pe original la fel USCATE, in after market sunt disponibile si recomandate chiar de cei din reteaua nissan cruci cardan cu gresare:uameni, sunt confuz. Ce tip de cruce cardan sa achizitionez, si care firma producatoare aprovizioneaza fabrica Nissan ( Spidan, Lobro, Stark, Kavo, Japanparts, Nipparts, etc ) Ma poate sfatui cineva in legatura cu crucile de cardan de la Nissan Pathfinder. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Noiembrie 13, 2020 Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 Pune de care vrei. Crucile cu gresor au viata mai lunga ( daca le gresezi , fireste ) . Cele fara mor mai repede. Oricum o cruce de cardan e o piesa care traieste ani de zile , asa ca pe orice varianta ai merge , nu e deranjul mare. Nu stiu sa iti recomand pe care din firmele de mai sus sa ti le recomand. Ca o paranteza , acum cativa ani aveam in familie doua Nissan Terrano. Unul era din 1999 altul din 2005. Ce era interesant ca cel din 99 avea totul cu gresor ( cruci , culisante , etc ) cel din 2004 nu mai avea gresoare la nimic. Cred ca politica este sa se indeparteze orice varianta care ar putea duce la cresterea fiabilitatii si stimularea cat mai puternica a consumerismului. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosXL Postat Noiembrie 13, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 Am ales varianta de cruci cu gresare produse de Spidan ( am aflat ca ei fac si produse OEM pt mai multe marci auto ). Si mecanicul a spus ca daca sunt unse de 2-3 ori pe an sau dupa o folosire prin apa si noroi o sa aiba viata lunga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate