Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat editare CCF optiuni Discovery 3

extremeseby

Postări Recomandate

Salutare! Care ar fi cea mai ieftina varianta de editare a fisierului cu optiuni CCF pt Disco3? Am facut modarea la displayul navigatiei sa apara ca in RR sport si am montat camera marsarier. Nu as da 500 de dolari pt un IIDTOOL ca ramane blocat pe vin si nu mai pot ajuta pe alti colegi. As avea un nanocom pt disco2 dar tot acolo ajung cu banii pt unlock code si cablu.
If I’m going to hell, I’m going in a Land Rover!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, ai nevoie de un cablu din asta http://obd2top.com/jlr-mongoose-cabl...re-p-1877.html (e ca exemplu vezi poate gasesti in europa) si apoi se gaseste softul de descarcat, ceva de genul https://www.ebay.co.uk/itm/2020-JLR-...IAAOSw3L1fmDx3 dintre interfetele cu care lucra pe langa Mongoose pro apare si acel Da-Dongle J2534 VCI care e sub 100 Euro(restul sunt scumpe rau), pt o idee vezi asta
, Investigheaza in zona asta ca iesi mai ieftin si am citit ca unii au reusit. Bafta Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Daca reusesti fa un review te rog

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

am mai gasit un filmulet

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare