aztec Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Ziua buna.. Un amic vrea sa stie mai multe amanunte despre Pajero.. A gasit unul in de 2.5 TD, scurt, in 3 usi, din 2003, dealerul zice 70.000km ..putin zgariat. Pret undeva la 11.000 euro,la gare se mai adauga TPI-ul.. Din pacate nu merge linkul catre ea pt mai multe amanunte.. Marea intrebare e daca merita.. nu stiu ce are in cap, dar nu cred ca o vrea pt extrem.. Aveti un raspuns si pt mine? ... undeva, candva, altundeva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
florum Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 motorul e OK. am condus un pajero sport 2.5TD si trage cu putere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aztec Posted July 6, 2007 Author Share Posted July 6, 2007 Asta e obiectul.. Cam ce pot sa-i spun amicului? ... undeva, candva, altundeva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niku iorga Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Asta e obiectul.. Cam ce pot sa-i spun amicului? eu cred ca a fost condusa de o femeie :dr1 parerea mea...ca in banii astia merita...poate chiar sa mai scada vreo 500-1.000 epuroi Link to comment Share on other sites More sharing options...
aztec Posted July 6, 2007 Author Share Posted July 6, 2007 Modelul asta are ceva probleme din conceptie.. e durabil cat de cat? Ceva zvonuri negative? ... undeva, candva, altundeva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuker Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Asta e obiectul.. Cam ce pot sa-i spun amicului? spune-i amicului ca masina e betooon! :grin: eu de mitsu am auzit numa de bine, iar cu ce m-am dat eu, am fost destul de incintat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpinman Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Daca are banii spune-i sa il ia. Mitubishi e de bine. :10 :gr1 MItubishi Pajero V6 3OOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts