aztec Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Ziua buna.. Un amic vrea sa stie mai multe amanunte despre Pajero.. A gasit unul in de 2.5 TD, scurt, in 3 usi, din 2003, dealerul zice 70.000km ..putin zgariat. Pret undeva la 11.000 euro,la gare se mai adauga TPI-ul.. Din pacate nu merge linkul catre ea pt mai multe amanunte.. Marea intrebare e daca merita.. nu stiu ce are in cap, dar nu cred ca o vrea pt extrem.. Aveti un raspuns si pt mine? ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 motorul e OK. am condus un pajero sport 2.5TD si trage cu putere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iulie 6, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2007 Asta e obiectul.. Cam ce pot sa-i spun amicului? ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Asta e obiectul.. Cam ce pot sa-i spun amicului? eu cred ca a fost condusa de o femeie :dr1 parerea mea...ca in banii astia merita...poate chiar sa mai scada vreo 500-1.000 epuroi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iulie 6, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2007 Modelul asta are ceva probleme din conceptie.. e durabil cat de cat? Ceva zvonuri negative? ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Asta e obiectul.. Cam ce pot sa-i spun amicului? spune-i amicului ca masina e betooon! :grin: eu de mitsu am auzit numa de bine, iar cu ce m-am dat eu, am fost destul de incintat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Daca are banii spune-i sa il ia. Mitubishi e de bine. :10 :gr1 MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate