Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

IAR SE MARESTE TAXA DE POLUARE!!!!!!

patagoniac

Postări Recomandate

Ptr. toti baietii care au Samuraie si nu si le-au inscris inca.........GRABITI_VA!!!! ......mai sunt doar 10 zile de taxa mica dupa care se tripleaza sau cine stie cat va ajunge! Pe ultima suta de metri, porcul de Tariceanu ne-o face din nou cu un preaviz de 10 zile. Este nesimtire a la Tariceanu! Azi s-a votat ca pe data de 15 decembrie se mareste din nou taxa de c...cat ! Asa ca dati bice la RAR, si la inscris cu Samuraiele! Eu trebuie sa ma imprumut de bani ca sa mai pot face ceva.....cool....bravo domnilor guvernanti....in prag de Sarbatori....va URAM muuuuuultaa ........(UE ;) sper sa vada ce se intampla in tara asta de cacao si sa ia masuri)
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: IAR SE MARESTE TAXA DE POLUARE!!!!!!

Ptr. toti baietii care au Samuraie si nu si le-au inscris inca.........GRABITI_VA!!!! ......mai sunt doar 10 zile de taxa mica dupa care se tripleaza sau cine stie cat va ajunge! Pe ultima suta de metri, porcul de Tariceanu ne-o face din nou cu un preaviz de 10 zile. Este nesimtire a la Tariceanu! Azi s-a votat ca pe data de 15 decembrie se mareste din nou taxa de c...cat ! Asa ca dati bice la RAR, si la inscris cu Samuraiele! Eu trebuie sa ma imprumut de bani ca sa mai pot face ceva.....cool....bravo domnilor guvernanti....in prag de Sarbatori....va URAM muuuuuultaa ........(UE ;) sper sa vada ce se intampla in tara asta de cacao si sa ia masuri)

... fara nici un preaviz mai bine zis. In Valcea, la rar te programeaza pe la sfarsitul lunii ianuarie 2009 daca suni azi. Cred ca niciunde in tara nu poti inmatricula o masina in 10 zile. Stie cineva cum se poate inmatricula o masina in Bulgaria?

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

bine ca l-am inscris pe=al meu....abia azi mi-a venit talonul din Buc slp ....trei saptamani a durat sa ajunga la BV :ha:

dar a venit fara dimensiunile gumelor scrise in el :ypu

Link spre comentariu

Tara nu-i de KKT oamenii care o guverneaza sunt de kkt.

Vreau sa injur da nu pot pe site ca ma taie moderatorii asa ca:

A,B,C,D si tot alfabetul mami lor de hoti.

Am spus.

Link spre comentariu

@ turagmes am inteles de la un nene politist ca masinile noi de politie o sa aiba aparatura care are posibilitatea de a citi codul de bare aflat pe talon si de acolo o sa apara toate datele masini, inclusiv cele referitoare la marimea anvelopelor, care in continuare este inscris in cartea masinii.

Suzuki Jimny 1,3, an1999

Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001

Link spre comentariu

@ turagmes am inteles de la un nene politist ca masinile noi de politie o sa aiba aparatura care are posibilitatea de a citi codul de bare aflat pe talon si de acolo o sa apara toate datele masini, inclusiv cele referitoare la marimea anvelopelor, care in continuare este inscris in cartea masinii.

stie cineva cum se poate face o modificare in talon sa nu il mai poata citi?

punem o liniuta, stergem una???

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Vizitator S_bitza

Mda...din pacate am aflat ca toate rar-urile din tara sunt blocate pana pe 15...nu se stie cu cat vor creste taxele...dar in mod sigur suficient cat sa nu mai merite...iar eu am stat prea mult pe ganduri daca sa-mi iau vitara sau nu... :P

Link spre comentariu

Vizitator S_bitza

M-am saturat de hotii care ne "conduc" , ne fura pe fata cu zambetul pe buze pt. ca n-avem ce sa le facem. Daca taxele lor ar avea logica as fi intr-u totul de acord , insa n-au !!! I-as face idioti dar nu sunt...sunt foarte destepti pt pielea lor. In primul rand asa zisa taxa de mediu n-are logica si cred ca s-a tot discutat ( avantajul era pt masinile care poluau mai mult...culmea! ), nu mai zic ca nimeni nu stie ce se intampla cu banii aia pt mediu?? Fuge tariceanu cu filtru de aer in mana sa ne improspateze atmosfera??? :ha: . In al doilea rand, daca ei vor sa ajute economia tarii...bla bla bla si sa stimuleze productia interna...bla bla bla ( dupa ce s-au chinuit sa inchida marile fabrici din industrie)...ar trebui sa se anuleze taxa de prima inmatriculare numai pt masinile romanesti !!! PERFECT DE ACORD! dar NU ! ei anuleaza pt toate masinile noi...pai cat de prosti suntem noi sa credem balivernele spuse de Tariceanu??? pai si el este printre altele un importator de masini noi!!! pai unde-i patriotismul si cauza nobila ???

Si acum tot respectul pt DACIA dar in conditiile in care pot lua o masina straina net superioara Daciei cu un pret apropiat...oare...as alege DACIA?din patriotism?? :ha:

Link spre comentariu

Vizitator S_bitza

Din "respect pt cei care ne conduc " propun ca la intalnirea de coloane oficiale care au pretentia sa le cedam prioritate pe drumuri ( inca pline de gropi si santiere neterminate la timp...pe care tot noi le platim atat prin taxe cat si prin reparatiile masinilor ), propun, deci, sa NU le mai acordam prioritate, sa NU le mai facem loc prin ambuteiajele care se creaza tot din cauza prea-bunei administratii si conduceri de tara ( imi vine sa vomit...pe ei...care este! si care vor mai fi! ). Mda...legea zice ca tre sa le acordam prioritate...dar daca s-a orpit motoru ?? am avut emotii...la asa oameni...inalti in stat...si m-am pierdut cu firea si chiar nu stiu sa ma mai dau la o parte ca tremur tot.

Trebuie sa gasim cai sa ne facem dreptate si auziti !!!

Link spre comentariu

Trebuie sa ne gandim la o modalitate de a multumi din inima guvernantilor, care utilizeaza masini noi de peste 40.000 euro.

Spre norocul meu mi-am inmatriculat Samurai-ul.

Tara de cacat !

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu

La rar a venit un fax astazi la ora 11.00 prin care se interzice tuturor reprezentantelor rar din tara sa faca suplimentari pentru efectuarea rar-ului pentru masinile SH aduse in tara.Niste NENOROCITI :uameni :uameni

L 200

BMW F650 GS Dakar

Link spre comentariu

Vizitator ioska

oare nu da o bomba in parlament cind isi prezinta guvernul planu de guvernare sa traim si noi fericiti :grin: :bravo

Link spre comentariu

ALLROAD are dreptate.nu se mai poate face rar-ul decat la masinile programate deja.nu se mai pot suplimenta.am un prieten la rar,si-a inchis telefoanele,ca e disperat.toti prietenii si neamurile il suna ca disperatii!!!ne-a f...tariceanu!!!! :1

Link spre comentariu

Poate tineti minte, inainte de alegeri parlamentarii se intreceau in a se da de ceasul mortii pentru a desfiinta taxa asta. Mai ales pedeul si micutul Boc-Poc. Punem un pariu ca vor uita de intentia lor, acum ca sunt cu marfa in caruta si cu mandatele asigurate? Acum vor fi teribil de protectivi cu productia nationala de masini si se vor prevala de criza din industria auto. Nu m-ar mira ca modificarea de taxa sa faca parte din conditiile de negociere aale PNL cu cei care-l curteaza.

Samurai incepator
Link spre comentariu

In Brasov, pe 07.12.2008, ora 12:00 se organizeaza un meeting in Livada Postei.

In Bucuresti, pe 13.12.2008, nu stiu exact detaliile de ora si loc.

viewtopic.php?f=21&t=5191

Pentru un impact cat mai mare, participarea trebuie sa fie pe masura.

Va asteptam!

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu

sint un caz fericit,acum doua zile am platit taxa de mediu 700 ron,eram pregatit cu 2ooo ron la mine!

in privinta rotilor in talon sau carte e dubios pt ca suzi a mea a venit cu 255/60/R15 omologate in germa,scris in brief, iar in cartea de la noi apare 205/70!!!!!!!!!!!

sa speram ca sare uniunea europeana pe ei si pe taxa lor.

4x4=16 corect!!!

suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare