Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

IAR SE MARESTE TAXA DE POLUARE!!!!!!

patagoniac

Postări Recomandate

Re: IAR SE MARESTE TAXA DE POLUARE!!!!!!

nu cred ca taxa de pana acum este cauza crizei cum conzidera ``motocicleanu``.daca fiecare romana ar avea un salar sau o pensie multumitoare sant 1000% sigur ca nici nu s-ar uita la o masina second.problema e ca romanu` vrea schimbare si se lauda in stanga si in dreapta ca stie cu cine tre sa voteze, iar cand merge la vot parca ii ia Dumnezeu mintile si pune stampila aia doar sa fie pusa.jocurile acolo sus sant facute de mult, noi santem prea mici sa ne dam seama de magariile lor .rusine sa le fie mai ales lui tariceanu ca acum a sfarsitul puterii lui incearca sa ne mai dea o m#|3.

inca am sperante ca odata si odata se va anula taxa, dar pana atunci mai avem putin de suferit .nu rezolvam nimic cu iesitulin strada, nu rezolvam nimic chiar daca am mai face o revolutie.tot ce trebuie sa facem e sa induram.avem ocazia sa schimbam aceste neplaceri ori de cate ori trebuie sa votam, atunci trebuie sa urmam zicala aia veche:``masoara de 10 ori si taie o data.``

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Toata lume isi va cumpara Logan.....

Sa nu dea lumea afara de la fabrica....

Ei fac ce vor, noi nu iesim la vot sau nu votam pe cine trebe si atunci suferim.

Vroiam sa-mi iau si eu la anu un 4x4.. acum ce sa fac?... am sa-l calaresc pe Tariceanu asta

Sau.. imi cumpar o trotineta.

M-am cam saturat de atata prostie ce exista in tara asta.

O sa-i pedepseasca Dumnezeu, sau ne pedepseste pe noi?...

Link spre comentariu

de aia ne f...t astia,fiindca sintem rabdatori si fricosi si lasi...vai..o sa va amendeze,o sa va ia taloanele..popor de iobagi ..asta sintem.tot ii dati cu votul..pe cine sa votam..?ca toti fac la fel...

Link spre comentariu

Citesc topicul asta si intre timp ascult la TV stirile cu protestele din Grecia. Aia chiar arata eficient guvernului lor ca au o problema. Nu zic ca trebuie sa ajungem la incendiat magazine, dar blocarea in fiecare judet a macar cate unei artere mari, o data pe zi, cate o ora, de catre o coloana de masini care se misca foarte incet, nu e o idee rea.

Samurai incepator
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare