Bb1 Postat Noiembrie 11, 2020 Partajează Postat Noiembrie 11, 2020 Salutari ! Am o rugaminte pentru posesorii de D3 si IID BT......ma intereseaza valoarea MAP pe IID. De preferat sa specificati starea turbinei...reconditionata, veche, noua, etc MULTUMESC !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bb1 Postat Noiembrie 23, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 Poate mai intereseaza pe cineva, sa ramana informatia......o turbina buna urca pana la 2,6 atm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 23, 2020 Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 Salut, nu stiam exact de aceea nici nu am raspuns, doar sa clarificam pentru posteritate, atat a aratat IID sub sarcina? adica 260 kPa? NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bb1 Postat Noiembrie 24, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 Nici o problema Ferry. Am avut o problema pe circuit si nu imi urca presiunea in sarcina decat pana la 1,2 atm. Foarte putin. Daca o fortam putin dadea si mesaj PSF pe bord. Dupa ceva investigatii (verificat furtune, actuator, etc) am ajuns la cross over pipe....... un racord flexibil rupt.Cu inima stransa si 5 zile de munca pe sub ea, am dovedit-o (dat jos, sudat un racord nou, pus la loc). Dupa aceasta manevra, in sarcina urca pana la 2,6 atm acum. Si da, verificat cu IID. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate