puiut Postat Noiembrie 11, 2020 Partajează Postat Noiembrie 11, 2020 Trebuie sa schimb anvelopele la suzuki 1.9ddis. Ma atrag aceste Anvelope All Seasons NOKIAN Weatherproof SUV 225/70 R16 datorita clasei c la consum, b la aderenta pe ud si 69 la zgomot. Masina va merge si pe asfalt si prin padure zona de deal. Sunt acceptabile sau sa caut altele? Mutumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 16, 2020 Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 Fa o comparatie cu Falken Wildpeak At3WA . Sau Cooper Discoverer AT3 4S Ambele sunt titrate mai bine decat Nokian mai ales daca ai un regim de mers mixt - asfalt + offroad usor. In cazul in care mergi mii de km pe asfalt si iesi la vantoare/plimbare/cabana o data la 2 luni, te orientezi la ceva mai de strada.....recomandarile de mai sus sunt AT cuminti pt 4x4 usoare All season - ok de strada pt Vitara 2017 f ok am avut (si am pe masina da-i ultimul drum) Maxxis Ap2 . Mai pretenoase cu bugetul decat nokian,si dupa 3 ani pot spune ca au fost neasteptat de ok iarna-vara si plimbari fara asfalt lejere. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
puiut Postat Decembrie 3, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2020 Inca caut. Am gasit: 1) BF GOODRICH URBAN TERRAIN T/A ALL SEASON 225/70/R16 103H; combustibil clasa E, aderenta clasa C, zgomot 70DB; 2) Cooper DISCOVERER A/T3 SPORT 2 225/70/R16 103T combustibil clasa E, aderenta clasa C, zgomot 71DB 3) NOKIAN Weatherproof SUV 225/70 R16 107XL H combustibil clasa C, aderenta clasa B, zgomot 69DB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 4, 2020 Partajează Postat Decembrie 4, 2020 Cooper sau Nokian Totusi, Falken nu ai cautat sau nu au dimensiunea ta? Falken sunt tehnologie mai noua, aparuta 2019-2020, cu ceva componeta in cauciuc mai speciala, care il face ok atat iarna la frig cat si vara la caldura. Au si AT cat si ceva cumintel all seazon - doar sa fie fabricatie 2020-materialul nou :) Intre Cooper sau Nokian ,Falken are pretul mai jos si este laudat cum era Cooper acum 2-3 ani.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Decembrie 4, 2020 Partajează Postat Decembrie 4, 2020 Daca tinzi spre AT, atunci ai si varianta cu Toyo AT Plus la dimensiunea asta, iar daca cresti raportul la 75, mai ai si Continental CrossContact ATR (30% off-road, 70% on-road), dar mai scump. La ATR gasesti reviewuri in special peste ocean (TerrainContact AT). Este greu de recomandat exact ceva, pentru ca depinde foarte mult de nevoi (adica de modul de exploatare, de conditiile meteo/tip de teren in care o sa fie exploatate). Parerea mea este sa intelegi ce vrei sa faci cu masina si sa-ti faci o lista de 2-3 anvelope potrivite pe care le vrei si apoi ... alege cu sufletul! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
puiut Postat Decembrie 4, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2020 Falken si Toyo nu am gasit dimensiunea. Continental imi depaseste bugetul. BF GOODRICH am vazut ca sunt cautate all terrain nu urban, dar sunt zgomotoase. La Cooper ma tine in dubiu zgomotul (71DB). Sufleteste sincer ma atrage nokian. Daca nu ar dicta bugetul, aproape ideal ar fi doua randuri de anvelope. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Decembrie 7, 2020 Partajează Postat Decembrie 7, 2020 Toyo nu ai gasit 225/70R16? Vezi ca se produce dimensiunea asta si se gasesc. Toyo Open Country A/T+ 225/70 R16 103H, GENERAL GRABBER AT3 FR 225/70R16 103T, GOODYEAR WRANGLER AT ADVENTURE XL 225/70R16 107T Variante ai, cred totusi ca la tine dilema este daca sa iei all season sau all terrain. Gresesc? Ideea este ca daca stai pe strada(asfalt) nu ai nevoie de ATuri, dar daca iesi de pe asfalt pe drumuri de tara, cu noroi dedesupt sau iarba umeda, sunt mai bune ATurile. In conditii de iarna cu aderenta slaba (zapada batatorita/gheata) sunt mai bune cele de iarna. Daca vrei sa ai zgomot cat mai mic, n-ai ce cauta pe ATuri, desi gasesti destule profile mai cuminti, care n-au zgomot mare (de exemplu pe mine ATRurile incep sa ma deranjele de la 160km/h in sus). Pana acum, consider All Terrain-urile peste All Season-uri. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
puiut Postat Ianuarie 11, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 Am luat Cooper Discoverer AT3 4S. Dupa 2 saptamani pot spune ca sunt foarte moi. Cel putin pana la 110 km/h nu sunt zgomotoase (nu am avut unde sa merg mai sus). La franari bruste, balti, zloata directia putin nesigura. Asfalt umed / uscat se comporta f. bine. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate