Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

  • GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor, problemă electrică.


Wesley Cannon
 Share

Recommended Posts

 

Am un Ssangyoung rexton 2.9 diesel manual 2004, acum cateva luni s-au aprins în bord martorii de 4x4h și 4x4l Cu toate că nu era cuplat 4x4 deloc am fost la câteva garaje și mi-au spus că am o eroare in sistem au pus mașină pe tester și nu au găsit nimic dupa vreo luna sau stins singuri... acum 2 zile am intrat cu mașina într-o mlaștină de circa 30 de centimetri adâncime și am fost nevoit să cuplez 4x4 pe mic pentru a putea ieși, mentionez că am incercat timp de vreo 4 ore să ies timp în care martorii au început să se aprindă din nou, am reusit într-un final să ies din mlaștina aia dar surpriză..... mașina a rămas cuplată pe 4x4 pe mic și nu mai decuplează! Am fost pe la mai multe garaje și toți îmi spun că am o problemă electrica pe care ei nu reusesc să o identifice cu toate că au încercat mai multe testere și niciunul nu a găsit nimic. Are cineva vreo sugestie?

Link to comment
Share on other sites

Am fost la mai multe garaje și au verificat mufele toate sunt ok, martorii de la 4x4h și 4x4l se mai aprind în mers dar se sting după 1-2 minute chestia pe care nu o intelege nimeni este că înainte de momentul cu mlaștina totul funcționa normal și când puneam contactul se aprindeau martorii, acum nu se mai aprind deloc!
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use