Dmx4ever Postat Noiembrie 16, 2020 Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 Salutare tuturor! Am ajuns sa reconditionez pinionul de atac al cutiei de transfer la un land rover freelander 1 td4 . Am achizitionat cei doi rulmenti si simeringul aferent iar intrebarea este: distantierul pliabil trebuie schimbat sau merge si acesta pe care il am? Stiu ca cartea spune ca trebuie schimbat, dar nu am de unde sa il iau. A schimbat cineva acesti rulmenti sau a reconditionat intreaga unitate ird si ma poate ajuta cu ceva sfaturi? Va multumesc si astept raspunsurile voastre! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 17, 2020 Partajează Postat Noiembrie 17, 2020 Distantierul ala este o bucsa cu deformare, se schimba la fiecare interventie. Cu rabdare gasesti tutoriale pe net. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate