Cherokee XJ Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Salutare. Dupa ce am vazut pe pagina de FB a unor baieti din Polonia, cred, care monteaza motoare de BMW, dar 3.0L M57 pe XJ-uri, mi s-a pus si mie o mica pata sa fac acelasi lucru, dar cu un 2.5 TDS. Intrebarea mea este daca se schimba cu tot cu cutia de viteze sau nu, daca stiti pe cineva care a mai facut asa ceva sau care face asa ceva la noi, si evident, merita trecut pe la RAR sau nu? Simplu stiu ca nu este. As vrea sa ii dau o "inima" mai noua, dat fiind ca e o masina pe care o conduc zilnic si nu numai offroad, si mi-e tare draga. Ma mai gandeam la 2.5 CRD de pe KJ, daca merita. Multumesc in avans pentru orice pareri, sfaturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanbt Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Ma intereseaza si pe mine un schimb de genul asta. Da-mi si mie pagina de FB a polonezilor, te rog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cherokee XJ Posted July 28, 2021 Author Share Posted July 28, 2021 Ma intereseaza si pe mine un schimb de genul asta. Da-mi si mie pagina de FB a polonezilor, te rog. Ii gasesti pe fb ca Wariat Garage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts