Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

un film despre o romanie care exista doar teoretic

soimu

Postări Recomandate

Vizitator adi torpan

Re: un film despre o romanie care exista doar teoretic

Romania asta chiar exista ! Numai trebuie s-o vezi ! Colind Romania de cativa ani pe motocicleta enduro, inclusiv pe trasee ce nu apar in nici un ghid turistic si pot sa sustin cu fermitate existenta ei. Trebuie doar sa mergi, sa vezi... nu sa te iei dupa spusele nimanui ! .....si, in primul rand, schimbata perspectiva negativista in care este vazut totul in tara asta ! In speranta in care vei reusi sa descoperi aceasta Romanie.... voiaj placut !

:h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu sunt de parere ca exista. Este motivul pentru care nu am plecat din tara cind am avut ocazia, mama lor de radacini, ca adinc au intrat ... da nu-mi pare rau. Atita vreme cit inca mai pot admira un apus de soare fara sa-mi urle cine stie ce manea in urechi, e bine.

Noi sa fim sanatosi sa ne putem bucura de frumusetile patriei :h5

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Noua nu trebuie sa ne zica nimeni ca Romania asta exista. Noi stim, o vedem la fiecare iesire. Si imi place sa cred ca macar noi o si lasam la fel dupa ce trecem :)

Samurai incepator
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

PRIETENE,

Romania asta EXISTA, deschide ochii si vei vedea !

E drept ca oameni ,,aceia" care pescuiesc cu prostovolul, ii gasesti tot mai rar, dar exista, ii gasesc in fiecare an, cu fiecare iesire prin locuri uitate de lume si timp!

A, ok, mi se pare trasa de par prezentarea viv-a-vis de locurile de ski, dar, hai sa-ti zic unde sa mergi in delta, sau in Moldova la manastiri sau prin Ardeal sa vezi locuri faine..... si exemplele pot continua; nu stiu cum esti tu, dar eu mi-am luat un acaret 4X4 pentru a ajunge in salbaticia naturii - eu sunt de parere ca asta e esenta offroad-ului ... cam tot din aceleasi considerente mi-am luat si o barca, sa ajung unde inca mai exista colonii de pelicani si lipoveni care pescuiesc cu prostovolul si cosul...

Cam asta e si sper sa descoperii si tu locurile astea.....

Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare !

------------------------------------------------

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare