Codrut1980 Postat Noiembrie 22, 2020 Partajează Postat Noiembrie 22, 2020 Buna ziua detin un land rover frelander si nu imi mai merge casetofonul imi cere codul cum pot sa il fac rost. seria casetofonului este M074707. Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Codrut1980 Postat Noiembrie 22, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2020 Visteon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 22, 2020 Partajează Postat Noiembrie 22, 2020 Daca nu ai codul scris undeva in actele masinii, poti incepe sa cauti altul! Teoretic, ar trebui sa fie trecut pe un cartonas, gen carte de vizita, sau scris pe undeva prin manualul de utilizare al aparatului, daca ai asa ceva! Se mai poate incerca la una din reprezentantele LR, in baza VIN si a actului de propietate, dar, slabe sanse... Bafta! 1 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Codrut1980 Postat Noiembrie 22, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2020 Iti multumesc. nu am manualul de utilizare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Codrut1980 Postat Noiembrie 22, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2020 Poate are altcineva vreo idee va rog mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 22, 2020 Partajează Postat Noiembrie 22, 2020 (editat) Cum sa avem idei daca nici nu stim ce model de "frelander" si din ce an este ? Exista diferente, incearca asta https://instant-radio-code.com/land-...io-unlock-code Editat Noiembrie 22, 2020 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate