roby_15 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 (edited) Salutare. Am si eu o intrebare. Cat de potrivit este Tucson 2008 pentru carari de munte cu un cort de plafon deasupra? Nu s un om extrtemist, am limitele mele, dat totusi caut putina adrenalina, privelisti frumoase la inaltime pentru cat mai multe fotografii si experiente noi. Cat de bun este un Tucson pentru ceea ce am prezentam mai sus cu niste cauciucuri All - Terrain in dotare? Tinand cont ca totusi vreau si o masina spatioasa pentru calatorii. Tin sa mentionez ca am achizitionat deja una cu motor de 2.0 CDTI 140 cp in 6 trepte cu diferential blocabil la buton. Vreau sa aud pareri ale oamenilor care cunosc sau care au avut contact cu aceasta masina si de ce nu, sfaturi (up grade) pentru ai creste potenta si mai mult pentru ceea ce imi doresc sa fac cu ea. Multumesc. Drumuri bune tuturor. Edited November 24, 2020 by roby_15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LucianFlorin Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Motorul foarte misto, il ajuta si cutia. Tata are un tucson de 3 ani, eu am un galloper. Dar tucson ul nu este facut pentru teren. E o masina maxim de un drum neasfaltat, de tara. Poti sa o inalti vreo 3 cm, nu mai mult, caci nenorocesti transmisia. Niste anvelope bune , cu balon mai mare si ii dai bataie, dar tine cont ca sistemul de tractiune integrala nu te va ajuta mult in teren, mai ales din lipsa reductorului. Incearca-i limitele, fara sleauri prin care te poti rasturna =) Spor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
roby_15 Posted December 2, 2020 Author Share Posted December 2, 2020 @LucianFlorin multumesc mult de sfat. Zi faina in continuare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LucianFlorin Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 cu drag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts