sierrafery Postat Decembrie 25, 2020 Partajează Postat Decembrie 25, 2020 (editat) Semnalul ala e pe pinul de la senzorul de rotatie,doar contactul pus, pe injectoare nu apare nimic pana nu invart motorul. Inseamna ca ai incurcat pinii, nu are cum sa fie semnal de pe senzorul de volanta fara sa se invarta, e tehnic imposibil ca e senzor ''pasiv" de tip Hall cu reluctanta variabila, e descris in WSM "The CKP sensor works as a Variable Reluctance Sensor (VRS). It uses an electromagnet and a target ring to generate a signal. As the target ring passes the tip of the CKP sensor the magnetic field produced by the sensor is cut and then re-instated. The ECM measures the signal as an ac voltage. Input/Output The two pins on the sensor are both outputs. The ECM processes the outputs of the sensor. To protect the integrity of the CKP signal an earth shield or screen is used." Editat Decembrie 25, 2020 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mike870 Postat Mai 28, 2021 Autor Partajează Postat Mai 28, 2021 Am elucidat o parte din mister, deci nu era o treaba electrica, am masurat compresia si surpriza pe 4 din cele 5 pistoane am compresie 5-7 bar maxim, pe 5 nu am avut cum masura, curios e ca nu masina asta nu a scos gram de fum, egr e curat ca nou, admisia la fel, sa fie sarita de la punct? A mai patit careva sa ii sara de la punct de jos de la arbore? sus e la punct , semnul intre zalele colorate si vine si la pinul de blocare. LandRover Discovery 2 TD5 Dodge Nitro 2.8 CRD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mike870 Postat Iulie 10, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2021 Am desfacut motorul, pierderea de compresie era din cauza uzurii segmentilor si a cilindrilor, am zis ca nu fac doar segmentare pentru ca uzuzra din bloc era prea mare la 2 din cei 5 cilindri, asa ca am trecut la schimbat motorul cu totul, faza naspa e ca am gasit doar motor din primele generatii de td5 cel euro2, eu am pe masina ecu NNN, sa il las cu chiulasa si injectoarele de euro 2, fuctioneaza in parametri asa cu e sau sa pun chiulasa de pe motorul meu cu injectia de euro 3? LandRover Discovery 2 TD5 Dodge Nitro 2.8 CRD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian dan Postat Martie 9, 2022 Partajează Postat Martie 9, 2022 Salut Mike Poti sa-mi spui si mie te rog unde ai facut immo off ? Multumesc Adian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate