bogdan.sb Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Masina mea are aprox 120 000 km si nu am schimbat pana acum decat uleiul de motor. Vreau sa fac un schimb complet lichide (cutie viteze, grupuri, lichid frana, servo, lichid racire, poate chiar si freon...) As vrea sa intreb pe cei care au experienta in service-uri / reparatii auto / vanzari piese / etc care marca de ulei / lichid frana este mai buna dpdv calitativ? Produsele din supermarket-uri sunt identice cu cele vandute in magazinele de specialitate? Sau pot sa gasesc la produse mai bune sub aceeasi marca, la anumiti vanzatori? Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ocsike74 Posted December 2, 2021 Share Posted December 2, 2021 Marca, brand-ul nu este atta de important pe cat sunt specificatiile lichidelor, prescrise de producator. Eu iti sugerez sa te documentezi cu privire la ele, respectiv intervalul de schimb propus de producator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel 4x4 Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Eu am pus fluidele recomandate de producator pe codul masinii. Am mers la Nissan , am dat certificatul de imatriculare, mi-au dat codurile originale ale tuturor fluidelor si apoi am cumparat de la firmele locale care aduc piese de nissan. Unele fluide au venit in trei saptamani ,dar e ok, le-am schimbat pe rând. In patrolul meu au intrat aproape 40 de litri de tot felul de fluide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts