Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

terrano 2 2001 Sunet de ecou

windwalker
 Share

Recommended Posts

salutare , sunt nou posesor de nissan terrano 2 din 2001 si sunt super incantat de spatiul habitaclului, motorul trage superb 2.7 td.

cand am cumparat masina am fost super entuziasmat si inafara de inspectia antirugina , interior , ambreaj si cuplaj 4x4 nu prea mai stiam ce sa caut..un scurt test drive pe un drum de tara si cam atat.

Ei bine masina s-a prezentat tare bine la toate aceste capitole mai putin scartiituri prin bord . ei bine a urmat sa fac un drum de vreo 60 km si ce sa vezi de pe la 75 km/h apare un sunet de ecou in habitaclu care pareca-se vine din bord, compartiment motor cutie .. ba fratilor woooooooooo de nu poti vb la telefon..

masina merge bine nu trepideaza unchiul de fuga la roti verifcat si intreptat.. ce sa fie oare????

multumesc anticipat.

Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic. Phillips Brooks

• 4 months later...
am gasit, masina a fost inaltata din barele de torsiune si sa constat ca rotile din fata erau aiurea tare.. cine a facut lucrarea a facut o carpeala... no.. asta este mai patesti..
Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic. Phillips Brooks

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use