Hyadum Postat Decembrie 7, 2020 Partajează Postat Decembrie 7, 2020 (editat) Pentru ca am fost cuminte anul asta, Mos Nicolae mi-a adus in Jeep :tk Dupa ceva ani de cand nu mai am Pininul, am zis sa revin pe plaiurile 4x4 la categoria grea. Am gasit exact ce am cautat, un Grand Cherokee WG (WJ), ultimul an de productie 2004, echiparea Overland. Masina provide din jumatatea de sud a Italiei, nu am sesizat rugina pe undeva, si a fost inmatriculata autoutilitara N1 cu 4 locuri. Pana acum toate bune si frumoase, toate sistemele electrice, accesoriile si optiunile functioneaza. Nu am descoperit nici un buton care sa nu mearga. Masina merge bine, nu are death wobble, nu are discurile ovalizate, merge drept si cu mainile luate de pe volan, motorul trage constant, cutia schimba lin si nu smuceste, am testat pana la 150km/h viteza reala pe GSP. Am venit cu ea din Satu Mare 620km, in mare parte fara probleme. Zic in mare parte, pentru ca masina nu e noua si ma asteptam la mici probleme. Am fost totusi surprins de o chestie despre care nu stiam inca: mi-a sarit cardanul fata din cutia de transfer, mergand pe drum drept, cu viteza constanta 100km/h. Nu imi explic cum si de ce, noroc ca eram doar la 60km de SM, si vanzatorul a venit dupa mine pregatit, l-am dat jos si l-am pus in portbagaj si am plecat mai departe acasa. Alta problema este cu indicatorul de viteza, nu indica viteza corect, ramane in urma ca sa zic asa. La 60 zice ca am 20, la 110 zice ca am 60 si tot asa. Am facut testul intrumentelor de bord, acul vitezometru nu se duce pana la capat, se opreste la 180. Deci ceva e blocat pe acolo, ar trebui sa il dau jos. Mai are ceva pierderi pe la ultimul injector, pe la turbina si pe la diferentialul fata. O sa am ceva de lucru sa il duc in stare optima de functionare, dar mi se pare o platforma buna si este exact ceea ce vroiam. :j Editat Decembrie 7, 2020 de Hyadum :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RobertGabriel Postat Decembrie 10, 2020 Partajează Postat Decembrie 10, 2020 Sa o porti sanatos. Ai avut mare noroc ca nu ti-a spart cutia de transfer cand a sarit cardanul. La injectorul 5 trebuie sa rezolvi problema rapid pana nu e prea tarziu. Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hyadum Postat Decembrie 13, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2020 Multumesc! O sa incerc sa le rezolv pe toate, dar uite ca nu gasesc nicaieri cardan deja de 9 zile. Am cautat in magazine, la atelierele de 4x4, am cerere pe pieseauto.ro, nimic. Doar 2 oferte, una in cel putin 30 zile si alta doar nuca din capat. Nu m-as duce de 10 ori in service, as vrea sa le fac toate odata intr-o zi. :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hyadum Postat Ianuarie 15, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 Revin cu un update dupa primul an. Nu s-a mai stricat nimic in mers, nu am ramas cu ea in drum. Am bagat o gramada de bani in mentenanta: schimbat cardan fata, discuri si placute, brate, bucse, simeringuri, baterie, bujii, pompa de apa, alternator, demaror, curea, role, intinzator, toate lichidele, toate uleiurile, toate filtrele Cardan nu am gasit nimic in Romania timp de o luna, asa ca am comandat din Spania: Propshaft JEEP Grand Cherokee WJ 4.7, 2.7 CRD, LIBERTY KJ 2.8 CRD (A.T.), 52099498AB, 52099498AD, 52111593AA kardanline.eu 244 euro cu tot cu transport Deja cred ca am bagat 3500-4000 euro in piese si manopera, dar sper ca urmatorii 5 ani nu am probleme (ulei motor il schimb la 6 luni sau 8000km, ulei cutie la 4 ani sau 30.000km, antigel, lichid de frana, uleiuri diferentiale la 2 ani). Anul asta vreau sa iau OME +4cm si apoi sa vad daca gasesc jante pe 16 sa ii pun anvelope mai mari. 1 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate