kherim Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 duminica merg cu niste prieteni pe coclauri ca sa facem offroad. 2 vitara , un jimny si a mea toyota LJ70 . buun ,urcam , coboram totul ok pana a inceput sa bata ceva in motor(destul de discret) . pe masura ce mergeam spre casa,bataia din ce in ce mai tare.duc masina la garaj , dau baia jos si stupoare:cuzinetul de biela de la manetonul 4 gripat.injuraturi , etc,etc, pana la urma rectific vibrochenul si gata .cand ma uit mai bine la maneton vad o fisura de toata frumusetea de-mi venea sa plang . intrebare:de unde iau un arbore si ce-i de facut mai urcam si coboram pante abrupte? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: dilema Aceiasi treaba am patit/o si eu. Si asta din cauza lipsei de ulei. Pt ca cilindrul 4 este alimentat ultimul de pompa de ulei. A trebuit sa rectific arborele la R3. Si mie mi s/au invartit cuzinetii pe biela.... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Decembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: dilema este oare o solutie sa turam un litru de ulei in plus in baie cand urcam sau coboram pante abrupte? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: dilema Pai esti sigur sau ai controlat nivelul uleiului inainte de a iesi in teren? Daca ai sa pui peste nivel , cu siguranta ai sa bulesti niste garnituri sau semeringuri. Daca uleiul este la nivel nu ai sa ai nici o problema la urcari sau coborari. Cu siguranta la aspectul asta s/a gandit constructorul masinii inaintea noastra. P.S.....eu nu am controlat nivelul....si de asta s/a bulit. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Decembrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: dilema nivelul era tot timpul la maxim . nu consuma gram de ulei . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany1eo Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: dilema Am patit si eu acelasi chestie si ceva mai mult, o biela a incercat sa iasa la lumina prin blocul motor, cu ulei full chiar completat cu cateva ore mai inainte de pocinog. Solutia, a fost modificarea baii de ulei(mai adanca) si a sorbului(mai jos, cca 5cm) si in loc de 4l de ulei acum intra 5l, acum e OK. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: dilema nivelul era tot timpul la maxim . nu consuma gram de ulei . Poate depinde de cat baga si pompa. Oricum mi se pare ciudat. Mai stiu si eu pe cineva din cluj care a patit/o la fel....cilindrul 4. Dar tot din lipsa de ulei. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: dilema solutie propusa de mine: schimbat uleiul mai des si neaparat filru de ulei bun si la mine a iesit o biela prin bloc aproape dar nissanul zice schimb de ulei la 20.000 km si asa am facut cit a fost in garantie acum cu motorul nou maxim 8.000 si filtre originale are 30.000 si deocamdata e bine. ala care s-a f...t a avut 82.000 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Decembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: dilema am gasit la dezmembrari 2 motoare de toyota 2L(fara turbo) model mai vechi fabricate pana in 1989 .la prima strigare volanta are 6 prezoane iar a mea 8 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate