Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Alegere Tester Diagnoza LRD 2

minion

Postări Recomandate

Va salut,a venit iarna si ca orice posesor de Disco2 vreau sa ma pun la adapost si sa va scutesc de raspunsuri pe forum(deocamdata) decizie pt care m-am gandit sa-mi iau un Tester.Ce doresc sa fac cu el? pai in primul rand sa detectez probleme aparute prin citirea corecta a codurilor de eroare,citirea valorilor motorului,stergerea codurilor,etc.

Nu caut ceva profi,nu sunt mecanic dar daca se poate adapta si pt alte autovehicule pe care le am si le pot ajuta ar fi ok.Ca si buget ma incadrez la 1000 lei ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, comanda asta https://www.cardiagtool.co.uk/foxwell-nt510-multi-system-scanner.html?gclid=Cj0KCQiA8dH-BRD_ARIsAC24umapV6ALcE5hI2x5UH11cHs1cqX5Zp0NVF_56VyLwYft5Y880nhAEmUaAqL1EALw_wcB , va ajunge cam intr-o saptamana, iti faci cont pe siteul foxweltech de unde il poti seta pt LR(acopera toate modelele) si poti adauga alte marci contra un pret decent dar el are deja protocol OBD2 instalat asa ca pt diagnoza generala merge la cele compatibile. Bafta
  • Like 1

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Icarsoft lr2 cum se comporta pe discovery 2 ?

Pe D2 ii varza la motorizarea Td5 si "sarac" in restul sistemelor, am incercat eu, merge bine pe altele mai noi sau Freelander 1... Foxwell e mult mai OK(incercat si asta)

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

Paradoxal la ''language'' apar marcile si dincolo selectezi varianta ca descarci tu softul ca sa nu fie din start cu BMV ca doar o marca e gratuita, un prieten a cumparat si cu toate ca a selectat LR la language a trebuit descarcat softul dar merge usor dupa ce iti faci cont pe site, conectezi aparatul la PC, bifezi ce vrei pe site si se updateaza instant. Binenteles ca vine cu tot ce trebuie, vezi filmuletul
  • Like 1

Link spre comentariu

L-am comandat,multumesc fery-sper sa ma descurc cu el si sa ma ajute !

Totodata in caz ca ajute pe cineva si are nevoie de ajutor il pot pune la dispozitie.

Link spre comentariu

Cand l-ai primit te inregistrezi aici https://www.foxwelltech.us/ , dupa ce ti s-a validat contul intri in cont si vei gasi optiunea de incarcare soft, bifezi LR, conectezi testerul si urmezi pasii ca se incarca singur. Ne spui cum te-ai descurcat si te trec in lista. Bafta
  • Like 1

Link spre comentariu

Cand l-ai primit te inregistrezi aici https://www.foxwelltech.us/ , dupa ce ti s-a validat contul intri in cont si vei gasi optiunea de incarcare soft, bifezi LR, conectezi testerul si urmezi pasii ca se incarca singur. Ne spui cum te-ai descurcat si te trec in lista. Bafta

Fery, la al meu, update-ul s-a facut cu cardul bagat in cititorul livrat de ei! Este intreaga procedura explicata pas cu pas intr-un pdf de pe site-ul lor, disponibil dupa inregistrare si logare!

• Like 1

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Fery, la al meu, update-ul s-a facut cu cardul bagat in cititorul livrat de ei! Este intreaga procedura explicata pas cu pas intr-un pdf de pe site-ul lor, disponibil dupa inregistrare si logare!

O fi mergand si asa, sau varianta ta asa merge, pe 510 Elite eu l-am conectat de calculator si s-a updatat direct online, de card nici nu m-am atins, e destul de ''human friendly'' deci oricine cu un IQ din 3 cifre ar trebui sa se descurce :wink:.

Link spre comentariu

O fi mergand si asa, sau varianta ta asa merge, pe 510 Elite eu l-am conectat de calculator si s-a updatat direct online, de card nici nu m-am atins, e destul de ''human friendly'' deci oricine cu un IQ din 3 cifre ar trebui sa se descurce :wink:.

Tot 510 Elite am luat si eu! Si nu a vrut sau nu a stiut sa incarce soft-ul decat cum am zis!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
La muti ani-Zilele trecut am reusit sa pun in functie testerul,m-am inregistrat si am descarcat softul pt LR,de curiozitate l-am conectat la masina.pare totul ok,acum mai ramane sa citesc erorile si sa rezolv ce se poate rezolva.Poate exista cu tutorial ceva cu citirea lor si resetarea/stergerea acestora.
Link spre comentariu

La multi ani. Erorile pur si simplu le stergi si apoi mai faci o tura si citesti din nou, sau pot fi erori care nu se lasa sterse pana nu a fost remediata defectiunea. La motorizare pot sa apara erori legate de tempomat chiar daca nu exista pe masina, asta e un "glitch" de care trebuie stiut.

Link spre comentariu

Am citit,am sters erorile,acum am vazut ca are mai multe setari pe la injectoare de ex.sau alte functii,se poate imbunatatii ceva sau trebuie lasate asa ?
Link spre comentariu

Setarile de injectoare sunt pentru cand schimbi injectoare sa introduci codul, eventual cand vei avea capacul de la motor scos iti motezi codurile de pe injectoare si compari cu ce arata testerul iar daca difera salvezi alea reale... la masini vechi se poate intampla daca s-a umblat pe acolo. In rest nu umba la setari de-ampwlea :wink:
  • Like 1

Link spre comentariu

Stergi tate erorile dn toate sistemele si citesti din nou dupa un drum ca multe pot fi istorice , despre date live am facut eu o sumarizare in engleza

1185807935_Td5sensorreadings-page0001.thumb.jpg.2c9ba11f29c878eb505f0b6478d6efcb.jpg

1817226009_Td5sensorreadings-page0001.thumb.jpg.145366e79906d7f284b600c3dc9fed90.jpg

• Like 1

Link spre comentariu

Daca mai primesti coduri legate de clima dar clima merge normal sau legate de ''cruise control" alea poti sa le neglijezi. Asta e un "bug" al Foxwell cu care se poate trai.
  • Like 1

Link spre comentariu

Atunci am nevoie de nr telefon

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare