puiut Postat Decembrie 13, 2020 Partajează Postat Decembrie 13, 2020 Dupa ce am cumparat masina intre Bucuresti si Craiova a cedat turbo. Dupa reconditionare turbo nu am observat sa piarda/consume ulei. Acum 2 sapatamani am observat ca a scazut nivelul la ulei. Am pus ce ulei mai aveam. Acum 4 zile am mai pus 1 l de ulei dupa care am facut un drum la Bucuresti (700-750km in total) si deja am pus 1 litru de ulei. Reconditionarea turbinei a fost facuta in septembrie si am facut cam 2000-2500 km. Nu pot spune ca scoate fum masina. Am observat ceva ulei pe sasiu sub carcasa de la filtrul de aer, pana spre partea din fata spre far . In rest nu am observat pierderi de ulei pe langa motor sau sub masina. Un sfat o parere? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
puiut Postat Decembrie 15, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2020 Conform manual se pare ca ar fi normal acest consum. Acum nu stiu daca sa imi fac griji sau nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
informer Postat Decembrie 16, 2020 Partajează Postat Decembrie 16, 2020 Mie, sincer, 1l la 1000 km cum scrie acolo mi se pare un consum f. mare de ulei :| ... adica daca merg de aici pana-n DE si inapoi ar trebui sa pun aprox. 3l de ulei??? Am sa urmaresc si eu la GV dar la ce masini am avut n-am intalnit un consum asa mare, pana acum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate