Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

  • GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

noul Suzuky Jimny


PYZ
 Share

Recommended Posts

Salutare,

Nu am gasit inca un topic despre noul Jymny.Asta nou, care arata demential dar inca nu e vindut la scara larga in Europa din cauza depasirii limitei de CO2.Sau daca exista vre-un topic nu mi s-a aratat cu functia de cautare.

Asadar, dupa aproximatv 20 de ani, Jimny renunta la caroseria stiuta si vine cu una total difeita.O combinatie intre G-class si un Suzuki Samurai restilizat.La noi inca nu este pe siteul oficial Suzuki, iar in Europa se vinde cu tiriita, incepind de pe la 18000 de EURO.Spre deosebire de modelul anterior, am observat ca la interior, producatorul nipon a fost mai generos in variantele de echipare, astfel gasim in echiparile standard posibilitatea de a alege intre aer conditionat manual sau climatronic, sistem multimedia cu navigatie si airbaguri cortina, dotari inexistente la modelele anterioare.inca un aspect destul de important mi se pare faptul ca selectarea tipului de transmisie din cutia de transfer se face numai manual(prin schimbatorul ala mai mic de viteze:)) si nu se mai face din buton ca la generatiile de Jimny de dupa 2005.

Precizez ca nu am avut ocazia sa ma plimb cu unul, doar am vazut citeva(2-3) pe strada si ce am spicuit de pe net.

Link to comment
Share on other sites

A fost si la noi pe site-ul oficial Suzuki disponibil o vreme, dar apoi scos ca nu se mai aduc Jimny-uri noi de ceva timp. Cine s-a interesat din timp a putut sa isi cumpere unul, in ciuda ofertei foarte sarace, momentan nu prea mai sunt de vanzare nicaieri in UE din cauza emisiilor. Asteptam lansarea versiunii utilitare care ar trebui sa apara in curand.
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use