Talisman Postat Decembrie 15, 2020 Partajează Postat Decembrie 15, 2020 Salutare, Pentru primul meu post (bun găsit cu ocazia asta!) Am următoarea situație. Aș vrea să pun pe noul meu Wrangler Unlimited JL in set de anvelope de "baieteala", dar care să meargă și de asfalt. Încă sunt începător, ce să fac... Provocarea ar fi că mi s-a pus pata pe Goodyear Wrangler Duratrac și un văr al meu mi-a recomandat niște dimensiuni care nu sunt stock (eu am pe mașină 255 70 18 - așa cum sunt și în carte), adică 275 60 20 (nu se găsesc în Ro, dar cred că pot aduce) sau 275 70 18 (nici acestea nu se găsesc). Ce părere aveți? Cum este cu omologarea (mașina este în leasing, vreau să fiu în regulă...). Mulțumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 15, 2020 Partajează Postat Decembrie 15, 2020 Prima varianta este ca NU se omologheaza decat individual via RAR - timp ,multi bani, teste.... Varianta doi- Vorbeste cu reprezentanta, ei mai au cate ceva dimensiuni omologate cu diferite ocazii....cred ca un 35 inch re poate face. Varianta nr doi este ca reprezentatnta sa-ti dea o hartie oficiala cum ca este ok sa pui roti de dimensiunea....XXXVVv XXx iar RAR contra unei taxe de 100-200 lei iti trece treaba asta in carte.Varianta fericita. exista si Varianata Romaneasca - pui ce vrei si mergi asa ca si ceilalti 89% colegi din trafic cu jeep si roti mari. Nu se stie cat mai merge, eu personal nu recomand. :h5 1 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Talisman Postat Decembrie 20, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2020 Mulțumesc frumos. Hârtia de la reprezentanță poate fi o super soluție! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate