Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme Grand Vitara I

Postări Recomandate

Bună! Sunt nou pe forum și îmi cer scuze dacă problema mea a fost discutată în alt topic. Sunt de aprox. o lună posesorul unui Grand Vitara, cabrio, 2,0 i, an 1998. În sarcină mare se aude o pocnitura și pierde insesizabil putere o fracțiune de secundă. Senzatia mea e că se aude în partea stânga fața, chiar simt o lovitură ușoară in podul pedalier. Persoana din dreapta față spune ca se aude și simte sigur în partea dreapta față. Am avut pe cineva în spate care spune că se aude pe mijloc. Pocnitura se aude și în frână de motor la turație mare. Nu se aude cu o periodicitate și nu tot timpul când e în sarcină mare. Sunetul e ca și cum ar scăpa o roată dintată și mișcă toată transmisia(planetare, reductor, cutie de transfer). Vreau să rezolv problema deși ea nu afectează momentan deloc performantele mașinii. Menționez ca fostul proprietar a ridicat mașina cu 5 cm. Ce ar putea fi? Rezolv problema sau aștept să cadă? Nu vreau să schimb piese prin eliminare. Mulțumesc pentru un eventual răspuns!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare