Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Land rover discovery 2 TD5 senzorii TC si ABS

Cristikykky

Postări Recomandate

Salutare am si eu o problema cu am meu land rover discovery 2 td5 motor 2.5 diesel an 2002 , de cand a dat frigu am acesti 2 senzori abs si tc , si imi face mari necazuri deoarece am urcat azi pe munte a fost unpic de zapada si a derapat de numai , vreau sa spun ca nu era abrut absolut de loc , derapa foarte tare cuplat pe greu , daca aveti vro idee de la ce aste sau daca ati putea lasa un link cu senzorii vreau sa i schimb Editat de Cristikykky
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, poate ai vrut sa spui martori ABS si TC nu ''senzori", pt asta trebuie citit codul de eroare din sistemul ABS ca nu se poate merge la ghiceala. Cel de HDC se aprinde la contact si apoi se stinge ? daca mai vrei raspunsuri respecta intocmai ce am scris cu rosu in semnatura ca nu am chef sa intreb de fiecare data daca e manuala sau automata ca si asta conteaza Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare