Cristikykky Postat Decembrie 20, 2020 Partajează Postat Decembrie 20, 2020 (editat) Salutare am si eu o problema cu am meu land rover discovery 2 td5 motor 2.5 diesel an 2002 , de cand a dat frigu am acesti 2 senzori abs si tc , si imi face mari necazuri deoarece am urcat azi pe munte a fost unpic de zapada si a derapat de numai , vreau sa spun ca nu era abrut absolut de loc , derapa foarte tare cuplat pe greu , daca aveti vro idee de la ce aste sau daca ati putea lasa un link cu senzorii vreau sa i schimb Editat Decembrie 20, 2020 de Cristikykky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 20, 2020 Partajează Postat Decembrie 20, 2020 (editat) Salut, poate ai vrut sa spui martori ABS si TC nu ''senzori", pt asta trebuie citit codul de eroare din sistemul ABS ca nu se poate merge la ghiceala. Cel de HDC se aprinde la contact si apoi se stinge ? daca mai vrei raspunsuri respecta intocmai ce am scris cu rosu in semnatura ca nu am chef sa intreb de fiecare data daca e manuala sau automata ca si asta conteaza Editat Decembrie 20, 2020 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristikykky Postat Decembrie 21, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2020 (editat) Este manual Editat Decembrie 21, 2020 de Cristikykky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate