Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Despre anvelope - DOT

Valentin

Postări Recomandate

Re: Despre anvelope

De ce te miri?! E cunoscut faptul ca, cauciucul, in timp, imbatraneste si isi pierde mult din proprietati; in mod deosebit din elasticitate! Acest aspect este valabil pentru orice produs din cauciuc, nu numai pentru anvelope, ci si pentru furtune, garnituri, bucse, chedere, etc.!

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In legatura cu imbatranirea cauciucului stiam dar cu comercializarea de anvelope vechi de pana la 12 ani de la data fabricatiei, vandute ca si noi :p nu de alta da am avut 2 explozi in ultima perioada cu anvelope noi de cateva luni.

De aici se ridica o intrebare referitor la anvelopele resapate: sunt sigure ca nu se inlocueste tot cauciucul?

Discovery II TD5 2000

Series III 88" 2.25 diesel

Range rover clasic 3.5 V8 carburator.

Link spre comentariu

o anvelopa cu dot-ul mai mare de 3 ani nu prezinta siguranta,mai ales la viteze mari.de aceea anvelopele reesapate au un indice de viteza scazut,adica undeva pina la 140km/h.Eu le-am incercat si la viteze mai mari,dar NU recomand nimanui acest lucru.daca aveti un stil de condus linistit,in limitele de viteze legale,nu aveti probleme,dar la mai mult,.. :sr fiecare isi asuma riscul.Totodata,referitor la masinile 4x4,trebuie respectat NEAPARAT indicele de greutate! masinile au o greutate mai mare si s-ar putea ca anvelopa sa nu reziste.In cazul masinilor folosite exclusiv la off-road,nu se pune problema,important e ca anvelopa sa reziste la presiunile din teren,pentru ca de viteza nu poate fi vorba :h5

Inca ceva..orice anvelope aveti,recomand pe timp de vara umflarea lor cu azot,nicidecum cu aer ,asta doar pentru vitezisti.

...asta nu-i masina...e IMS!!!...
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare