Valentin Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=Ch_CBgcX_ ... 3godB3CMiw Eu nu stiam de chestia asta :P Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Despre anvelope De ce te miri?! E cunoscut faptul ca, cauciucul, in timp, imbatraneste si isi pierde mult din proprietati; in mod deosebit din elasticitate! Acest aspect este valabil pentru orice produs din cauciuc, nu numai pentru anvelope, ci si pentru furtune, garnituri, bucse, chedere, etc.! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat Decembrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Despre anvelope In legatura cu imbatranirea cauciucului stiam dar cu comercializarea de anvelope vechi de pana la 12 ani de la data fabricatiei, vandute ca si noi :p nu de alta da am avut 2 explozi in ultima perioada cu anvelope noi de cateva luni. De aici se ridica o intrebare referitor la anvelopele resapate: sunt sigure ca nu se inlocueste tot cauciucul? Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Despre anvelope In general conditia ca o anvelop[a sa fie resapabila este ca insertia sa fie intacta. In rest nu conteaza . Eu am avut cross-uri resapate care dupa vreo 4 luni au unceput sa crape. Nu mai cumpar in veci! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mohaoliver Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: Despre anvelope timpul e dusmanul anvelopelor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: Despre anvelope Ce inseamna M+S inscriptionat pe o anvelopa?Cumva mud & snow? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: Despre anvelope Da. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: Despre anvelope Mersi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
faitonu Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Despre anvelope o anvelopa cu dot-ul mai mare de 3 ani nu prezinta siguranta,mai ales la viteze mari.de aceea anvelopele reesapate au un indice de viteza scazut,adica undeva pina la 140km/h.Eu le-am incercat si la viteze mai mari,dar NU recomand nimanui acest lucru.daca aveti un stil de condus linistit,in limitele de viteze legale,nu aveti probleme,dar la mai mult,.. :sr fiecare isi asuma riscul.Totodata,referitor la masinile 4x4,trebuie respectat NEAPARAT indicele de greutate! masinile au o greutate mai mare si s-ar putea ca anvelopa sa nu reziste.In cazul masinilor folosite exclusiv la off-road,nu se pune problema,important e ca anvelopa sa reziste la presiunile din teren,pentru ca de viteza nu poate fi vorba :h5 Inca ceva..orice anvelope aveti,recomand pe timp de vara umflarea lor cu azot,nicidecum cu aer ,asta doar pentru vitezisti. ...asta nu-i masina...e IMS!!!... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate