v.cristi Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 Salutare tuturor, as vrea sa stiu daca a incercat cineva sau are cunostinta, se poate schimba cutia 4x4 permanent cu o cutie cu reductor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hnicu Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Sal Ce ai ma rezolvat cu cutia? Eu am un Pinin 1.8 mpi cu full time 4wd si ma tenteaza sa-i schimb cutia de transfer cu una super select A mai pus cineva reductor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_ZGA Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 Da, se poate, au mai schimbat altii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John.mf Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Salut. Am schimbat eu la 1.8 mpi 4×4 permanent. Am pus doar cutia de transfer. Se potrivește exact, și cardanele se potrivesc. Mașina are și locaș pt. manetă. Doar că la modul 2h grupul și cardanul de pe față nu se opresc pe loc și se învârt tot timpul pt. că nu am pus și sistemul de decuplare al diferențialului de pe față. În rest merge bine deocamdată. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts