seuleanraul Postat Decembrie 28, 2020 Partajează Postat Decembrie 28, 2020 Buna ziua. Sunt nou in ale offroad-ului, asa ca am nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa cumpar un suzuki jimny modificat offroad. Am vazut ca e inaltat 8 cm si are anvelope de 215/75 in loc de 205/70. R15 e acelasi. Daca circul pe drumurile publice asa (inaltat si anvelope diferite decat in carte) risc sa am probleme cu politia, sa iau amenda si sa-mi fie luat talonul? Voi, cei care sunteti in situatia asta aveti probleme in general sau ati avut vreodata? Se leaga politia de voi? Itp-ul se poate trece? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Decembrie 28, 2020 Partajează Postat Decembrie 28, 2020 Salut. Da. Risti. ITP oficial nu treci. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ielceanionut Postat Ianuarie 3, 2021 Partajează Postat Ianuarie 3, 2021 EU as fugi de asa ceva iati una normala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate