Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

  • GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ce masina 4X4 sa-mi iau cu buget de 5.000 €????


Daniel Landa
 Share

Recommended Posts

Salutare tuturora, sunt Daniel landa, locuiesc in Sibiu si doresc sa-mi cumpar o masina 4 X 4 desitanata offroad. Am o gasca de prieteni care merg destul de regulat pe trasee spun eu provocatoare.

Doresc sa-mi cumpar ceva cu care sa pot merge lejer si la un drum intins cat si s-o urc pe un bolovan mai mare :-) ...Un prieten mi-a recomandat un Mitsubishi Panini din 2003 cu 125.000 km nepregatit, care arata in schimb impecabil. Ce parere aveti de acest tip de masina, este ok pentru off road extrem la necesitate, ori ce mi-ati recomanda la un buget de pana in 5.000 de €.

 

Mersi mult si la mult ani :tk

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Niciunul care sa mearga lejer la drum intins, dar sa faca si trasee provocatoare.

Trasee hard cer simex. Simex = disconfort la drum lung si viteza mica, pentru siguranta ta si a celorlalti participanti la trafic. Din experienta mea spun asta, nu din citite sau auzite.

Samurai, chiar si stoc sau putin modificat, limitele sunt indemanarea si curajul tau. Fiabil, simplu si fara batai de cap. Documentatie si piese din belsug, precum si specialisti, daca ai discernamant si nu esti calic.

Vitara, ceva mai confortabila la drum, atentie la puntea fata, grija la pedala ca se rup planetarele.

Jimny prima generatie, ceva mai scump la intretinere si modificari.

Grand Vitara prima generatie, grija la puntea fata, diff de fonta iti da o siguranta.Comoda si la drum, dar mai ales in teren. Reductie so-so

Pajero MK2, roti si la tavaleala!

Pinin e ok pentru soft, nu e pe sasiu, dar suporta destule. Cauta Superselect si asigura-te ca functioneaza. Motorul GDI e pretentios si sensibil, iar consumul nu e punctul lui forte. Reductia nu te da pe spate, de asemenea si nu te va ajuta deloc daca vrei provocatoare :grin:

Ssangyong Kyron, sasiu, solid, motor si cutie automata Mercedes, reductie buna, ieftin, usor de inaltat, relativ comod, gasesti cine sa lucreze la el, cauti cu atentie pe forum. Cam mare pentru aventuri exaltate.

Cam astea ar fi la banii mentionati de tine.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use