Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Range Rover 3.0

trica_faq_all

Postări Recomandate

Salutări !!

Am o mașinuță automată , 5 trepte , un Range Rover din 2006 , 3.0L , motor M 57 , și 177 CP . Mașina este full electric , full piele , cu navi și ecran în tetiere și multe alte chestii pe care eu nu le știu încă .

Am o serie de întrebări de începător , țin să specific că nu am carte tehnică la ea .

1. Cum aș putea ce rezoluție suportă multimedia ? Cei mici vor desene animate .

2. De unde pot descărca cartea de utilizare a încălzirii auxiliare ? Setări , unde este poziționat , cum pot verifica dacă funcționează și Chestii de genul .

3. La acest model din 2006 , pe meniul navigației cât și pe volan sunt comenzi pt telefon . A reușit cineva să conecteze telefonul la sistemul mașinii ? Metode . Țin să precizez că nu are BT .

Iar spre final 2 mici probleme :

1. Indiferent de viteză sau treaptă , mașina între 1800 și 220 ture are un vuiet , vâjâit , cu trepidații mici în schimbător . Cei de la service au spus că ar fi unul dintre suporți motor . A mai pățit cineva ceva de genul ? Cum s-au rezolvat ?

2. Ventilatorul ce răcește placa electrică unde sunt situate încălzirea în scaune , climatronicul , etc merge continuu . Ceva sfaturi pt remedierea problemei ? CU excepția schimbării lui .

Mulțumesc !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare