Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Grand Vitara vs Forester

Postări Recomandate

Buna ziua! Ma ajutati cu niste sfaturi legate de cine s-ar comporta mai bine la un offroad mediu (traversat muntii fara intentia de a merge prin nu stiu ce noroiaie, eventual drumuri cu zapada mare): Suzuki Grand Vitara sau Foresterul. Daca citesc informatii de pe forumul dedicat Subaru masinile sunt atat de laudate de-ti vine sa fugi sa cumberi una chiar in clipa urmatoare. Oare chiar asa o fi?

Stiu ca Grandvitara are reductor si chiar daca unele modele de Forester au nu este la fel de piuternic.

Fara a fi un mare as in ale mecanicii ma ajutati sa inteleg de ce Grandvitara I este considerata mai capabila in ofroad decat sora mai tanara GrandVitara2?

Va multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Toata lumea cu care am vorbit cand aveam intentia sa cumpar o masina "mai de teren" mi-a spus ca aia "la mana" ii cea mai buna varianta.

Invariabil, de cate ori am intrebat "DE CE?" singuru` motiv pe care l-am auzit a fost ca "nu se strica...".

Asta pe langa "cu cat mai putina electronica, cu atat mai bine"....

Acu` io nu-s vreun mare mecanic da` nu inteleg, varianta cu buton e facuta pe vreun vapor chinezesc sau de ce s-ar strica tot timpul? :)

E evident ca sunt N piese intr-o masina, ORICARE MASINA, care daca se strica ramai acolo... acu` daca plecam de la ideea ca nu trebe sa se strice nimic niciodata, stam acasa... :wink:

Eu am varianta cu buton, am folosit-o si pana acum n-am avut vreo problema.

Editat de informer
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare