marco79ro Postat Ianuarie 8, 2021 Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 Buna ziua! Ma ajutati cu niste sfaturi legate de cine s-ar comporta mai bine la un offroad mediu (traversat muntii fara intentia de a merge prin nu stiu ce noroiaie, eventual drumuri cu zapada mare): Suzuki Grand Vitara sau Foresterul. Daca citesc informatii de pe forumul dedicat Subaru masinile sunt atat de laudate de-ti vine sa fugi sa cumberi una chiar in clipa urmatoare. Oare chiar asa o fi? Stiu ca Grandvitara are reductor si chiar daca unele modele de Forester au nu este la fel de piuternic. Fara a fi un mare as in ale mecanicii ma ajutati sa inteleg de ce Grandvitara I este considerata mai capabila in ofroad decat sora mai tanara GrandVitara2? Va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marco79ro Postat Ianuarie 13, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2021 Din punct de vedere al tractiunii exista vreo diferenta intre Grand vitara 1 și Grandvitara2? La prima stiu se face cuplajul prin mana ta si la cealalta prin buton. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
informer Postat Ianuarie 13, 2021 Partajează Postat Ianuarie 13, 2021 (editat) Toata lumea cu care am vorbit cand aveam intentia sa cumpar o masina "mai de teren" mi-a spus ca aia "la mana" ii cea mai buna varianta. Invariabil, de cate ori am intrebat "DE CE?" singuru` motiv pe care l-am auzit a fost ca "nu se strica...". Asta pe langa "cu cat mai putina electronica, cu atat mai bine".... Acu` io nu-s vreun mare mecanic da` nu inteleg, varianta cu buton e facuta pe vreun vapor chinezesc sau de ce s-ar strica tot timpul? :) E evident ca sunt N piese intr-o masina, ORICARE MASINA, care daca se strica ramai acolo... acu` daca plecam de la ideea ca nu trebe sa se strice nimic niciodata, stam acasa... :wink: Eu am varianta cu buton, am folosit-o si pana acum n-am avut vreo problema. Editat Ianuarie 13, 2021 de informer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marco79ro Postat Ianuarie 14, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2021 Matenă am vrut sa scriu , dar a intervenit autocorectul de pe telefon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marco79ro Postat Ianuarie 14, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2021 *Manetă Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate