nessum Postat Ianuarie 14, 2021 Partajează Postat Ianuarie 14, 2021 La multi ani!!! :cl Ne-am propus sa ne intalnim si anul asta la Comanda. Gazda noastra o sa fie tot Marian Cojocaru! http://www.motoflyro.ro/contact.php Incepand cu ora 10 ne vedem acolo. :old Din motive de...nu ne intalnim la vreo benzinarie sa mergem in coloana. Preferam sa nu atragem atentia! Fiecare se gospodareste cum considera de cuvinta cu mancarea si bautura. :2dr:2dr:2dr Incercam sa pastram distantarea...sociala! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 14, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2021 Colegul @GPScu a anuntat ''evenimentul'' si pe FB "'17 01 2021 facem prima întâlnire Off road pe areodromul comana! Marian Cojocaru ne așteaptă! Întâlnirea are scop de socializare, grătare, revedere cu oameni dragi! Pe aerodrom e spatiu suficient pt distanțarea socială! Se poate ajunge cu orice! Sa profităm de zăpadă! Sa fie bucurie!'' Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 15, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2021 Si celebrul poster al meeting-ului... :) Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 15, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2021 Duminica se anunta o zi geroasa dar @GPScu a facut rost de material... Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 18, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2021 Vreme buna...putina ninsoare, ger si apoi soare! Perfect pentru gratareala si socializare! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate