Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

exista planetare heavy duty pentru mitsubishi l200-2008

padres

Postări Recomandate

Re: exista planetare heavy duty pentru mitsubishi l200-2008

Ba da. Dar chiar daca ai planetarele stock.... tot exista riscul sa se rupa ceva prin diferential, cutie. Dar astea care-s acuma pe masina ce au ?

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am rupt ieri una in malul acela cand ma chinuiam sa ies-pe fata stanga

-pe noroi nu s-au rupt dar in schimb acolo era un pamant destul de greu cu argila si pietris marunt

-iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile

Link spre comentariu

Sigur t-i s-a rupt planetara? Sa nu fie din grup. La Mitsubishi (modelele mai vechi) am auzit sa se rupa grupuri mai degraba decat planetare. Cat despre HD, nu am auzit sa fie...

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Nu ai fi primul posesor de Mitsu L200 model nou cu aceasta problema. Stiu inca un caz in care intr-o situatie asemanatoare s-a rupt planetara fata (nu stiu care dintre ele stanga sa drapta). Parta haioasa ii ca dupa ce s-a inlocuit planetara in garantie au iesit baieti in test drive si au reusit sa o rupa si pe cealalta. Deci nu stiu cat sa ma incred si eu in fiabilitatea acestor planetare. Au fost situatii in care m-am bagat in santuri cu masina ''cracita'' pe denivelari si am renuntat la traversare din cauza gandului ca as putea rupe ceva prin transmisie.

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Am citit si eu Flyer pe un forum de asta cu planetara rupta in probe dar ai uitat sa mentionezi ca masina avea 3000km. Si la L200 meu am rupt 2 planetare fata si mai nou am masina in service ca mi sa rupt o semiplanetara de vreo 10 cm pe stanga fata in grup. ca de obicei nu e pe stoc.

P.S: am 175000 km din 2007.

:2dr:2dr L200 2007 :2dr:2dr
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare