padres Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 daca stiti ca exista vreau o adresa .multumesc -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Decembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: exista planetare heavy duty pentru mitsubishi l200-2008 daca pui heavy duty nu exista riscul sa se rupa ceva in diferential sau cutie -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: exista planetare heavy duty pentru mitsubishi l200-2008 Ba da. Dar chiar daca ai planetarele stock.... tot exista riscul sa se rupa ceva prin diferential, cutie. Dar astea care-s acuma pe masina ce au ? OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Decembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: exista planetare heavy duty pentru mitsubishi l200-2008 am rupt ieri una in malul acela cand ma chinuiam sa ies-pe fata stanga -pe noroi nu s-au rupt dar in schimb acolo era un pamant destul de greu cu argila si pietris marunt -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: exista planetare heavy duty pentru mitsubishi l200-2008 Sigur t-i s-a rupt planetara? Sa nu fie din grup. La Mitsubishi (modelele mai vechi) am auzit sa se rupa grupuri mai degraba decat planetare. Cat despre HD, nu am auzit sa fie... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Decembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: exista planetare heavy duty pentru mitsubishi l200-2008 da e rupta de langa cutie se vede ca misca in burduf -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: exista planetare heavy duty pentru mitsubishi l200-2008 Nu ai fi primul posesor de Mitsu L200 model nou cu aceasta problema. Stiu inca un caz in care intr-o situatie asemanatoare s-a rupt planetara fata (nu stiu care dintre ele stanga sa drapta). Parta haioasa ii ca dupa ce s-a inlocuit planetara in garantie au iesit baieti in test drive si au reusit sa o rupa si pe cealalta. Deci nu stiu cat sa ma incred si eu in fiabilitatea acestor planetare. Au fost situatii in care m-am bagat in santuri cu masina ''cracita'' pe denivelari si am renuntat la traversare din cauza gandului ca as putea rupe ceva prin transmisie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milescusilvian Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: exista planetare heavy duty pentru mitsubishi l200-2008 Am citit si eu Flyer pe un forum de asta cu planetara rupta in probe dar ai uitat sa mentionezi ca masina avea 3000km. Si la L200 meu am rupt 2 planetare fata si mai nou am masina in service ca mi sa rupt o semiplanetara de vreo 10 cm pe stanga fata in grup. ca de obicei nu e pe stoc. P.S: am 175000 km din 2007. :2dr:2dr L200 2007 :2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: exista planetare heavy duty pentru mitsubishi l200-2008 O intrebare... Cand s-a remediat problema? In ce an sau incepand cu ce model? ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate