EMIL FLOREA Postat Ianuarie 27, 2021 Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 VA SALUT PE TOTI Este prima mea postare . Am un Freelander 2 , diesel, 2,2, 112 KW, 152 CP, 2008, automat. Sunt in plina revizie si nu stiu sa demontez conductele de motorina de la injectoare, ca sa nu le deteriorez. Sunt niste clipsuri de plastic negre cu verde. Poate ma ajuta cineva! Fac treaba asta pentru ca vreau sa schimb distributia, inclusiv lantul pentru care trebuie sa demontez capacul culbutori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Ianuarie 27, 2021 Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 https://www.downloadworkshopmanuals.com/index.php/land-rover/8-workshop-manuals/609-land-rover-freelander-2-workshop-service-repair-manual-download Incearca sa descarci de aici manualul, nu stiu dac e free sau contracost. Dar, este explicata foarte bine procedura! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 27, 2021 Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 Salut, trebuie sa misti/ tragi in sus de partea verde(care in poza e violet) NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL FLOREA Postat Ianuarie 27, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 Multumesc! Am rezolvat.. Trebuie tras in sus doar de partea neagra tinind contra de cea verde si iese foarte usor. Am descarcat si manualul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 29, 2021 Partajează Postat Ianuarie 29, 2021 Fac treaba asta pentru ca vreau sa schimb distributia, inclusiv lantul pentru care trebuie sa demontez capacul culbutori. Ce lant? :sh2 Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL FLOREA Postat Februarie 13, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2021 Nu am vazut decat acum intrebarea. Am schimbat deja si lantul de care vorbeam. Este pe partea dreapta a motorului. In stanga este cureaua, rolele, pompa de apa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate