Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Montaj troliu pe Touareg 2006 R5 Manual.

asfalttango

Postări Recomandate

Salutari tuturor,

Ma orientez spre achizitia unui Touareg R5 manual cu diferential blocant spate din fabrica si suspensie pneumatica si ma intereseaza daca are cineva montat troliu fata.M-ar interesa foto,schite sau chiar descriere montaj pentru a intelege daca este dificil sau nu.

Orice alte informatii privind experienta de off-road cu Touareg-ul este binevenita.

Eu intentionez un off-road de ture si prietenesti ca acum 10-15 ani.

PS Veverita DALE & Pajero CHIP nu sunt gelosi si se bucura de sosirea a inca unui membru 4x4:h5

Foto pentru clatirea ochilor. 354394078_touaregoffroad(1).jpg.f2ffa9b78fa71d7e30e1f3886c7a2a79.jpg

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am gasit un thread de la nemti, vezi daca te ajuta cu ceva:

https://www.touareg-freunde.de/forum/thread/6945-seilwinde-nachr%C3%BCsten/?postID=217744&highlight=seilwinde#post217744

Partea proasta e ca nu o sa gasesti cel mai probabil placa pe care fixezi troliu si va trebui sa o fabrici tu. Din cate a zis nenea, a reusit sa monteze troliu fara sa afecteze altceva.

Link spre comentariu

Salut.Multumesc.Am gasit ceva filmulete pe net de la rusi,de la americani si de la australieni.O sa studiez si vad ce decid.

Dar pina atunci am cautat R6 manual si am luat V6 automat fara pneumatica.

• Like 1
Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Sa stii ca dupa ulei si filtre schimbate riguros cu verificarile de rigoare, este mai avantajos automat si fara pneumatica. Am avut un R5 acum 10 ani de la munca. Cand imi era mai draga cum ramanea blocata sau se futiza pneumatica.... Sa il stapanesti sanatos!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare