Username98 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Salut , am un pinin 1.8 , lam luat cu cutia stricata , el a venit full Time 4x4 , eu iam pus cutie cu treapta de mic , cutia cuplează 4x4 și decuplează, doar ca nu se simte diferența prea mare între 4x4 h și 4x4 low .Când am pus cutia am pus și ambreiaj nou , ma ținut maxim 2000 km , fac off road cu mașina , dar totuși mi se pare puțin câteva sfaturi? Mulțumesc anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.cristi Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Salut, poti detalia in ce a constat schimbarea cutiei? Trebuiesc facute modificari la ceva? Ceasurile de bord le-ai schimbat? M- ar interesa si pe mine o astfel de operatiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almasa Daniel Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Salutare! Stie cineva de ce nu mi se mai aprinde becul galben în bord ( intre rotile din spate ) în momentul în care cuplez 4llc? cum îmi pot da seama ca 4llc funcționează și este problema de la un senzor sau este ars beculetul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts