Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problema ACE-Discovery 2

seszzr

Postări Recomandate

Salut, am schimbat pragurile originale cu unele de la Terrafirma si cred ca am deranjat senzorul pentru ACE (mufa a fost scoasa si bagata la loc). Problema e ca in mers la un moment dat masina se lasa in dreapta. Dupa un timp apare martorul la bord si ACE nu mai functioneaza si masina sta dreapta la loc. Lichidul si filtrul la ACE a fost schimbat asta vara si nu pare sa curga pe undeva.

Am renuntat la pernele de aer si am inaltat-o cu 2 inch cu arcuri si amortizoare OME.

Aveti idee ce sa aiba? Ar trebui "recalibrati" senzorii pt ACE?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, senzorii trebuiau recalibrati imediat dupa inaltare oricum ca s-a mutat centrul gravitational dar la cum se manifesta s-ar putea sa fie contact imperfect in mufa aia sau accelerometrul defect ca de la lipsa calibrarii nu se aprinde martorul doar sistemul nu functioneaza in parametrii. Trebuie citit codul de eroare

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Multumesc, ma duc azi la tester la Anglocar. Tot la ei am fost imediat dupa ce am inaltat-o ca sa o seteze din calculator fara perne, adica in cuvintele mele sa nu mai bage compresorul aer de nebun. Mai mult ca sigur, nu cred ca a recalibrat senzorii de ACE atunci. O sa va tin la curent, sper sa nu fie ceva foarte greu de rezolvat. Multam frumos.
Link spre comentariu

610207499_Screenshot2021-02-17at10_20_45AM.thumb.png.f53e6c30bbfb731a0a1c3baea07b4143.png Chestia asta ar putea sa influenteze functionarea ACE, sau nu are treaba decat cu pernele?

Mai face ceva daca eu am inlocuit pernele cu arcuri (si am setat in calculator treaba asta)?

Am una care a fost rupta si am lipit-o, pare la locul ei de altfel

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Aveti idee unde pot gasi senzorul lateral pentru ACE? Nu reusesc sa-l gasesc pe nicaieri. Am gasit 2 coduri RQJ100011 si LR08425...In engleza ar fi “lower lateral accelerometer”. Please help

Link spre comentariu

Da codul RQJ100011 pe google si gasesti

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare