seszzr Postat Februarie 9, 2021 Partajează Postat Februarie 9, 2021 Salut, am schimbat pragurile originale cu unele de la Terrafirma si cred ca am deranjat senzorul pentru ACE (mufa a fost scoasa si bagata la loc). Problema e ca in mers la un moment dat masina se lasa in dreapta. Dupa un timp apare martorul la bord si ACE nu mai functioneaza si masina sta dreapta la loc. Lichidul si filtrul la ACE a fost schimbat asta vara si nu pare sa curga pe undeva. Am renuntat la pernele de aer si am inaltat-o cu 2 inch cu arcuri si amortizoare OME. Aveti idee ce sa aiba? Ar trebui "recalibrati" senzorii pt ACE? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 9, 2021 Partajează Postat Februarie 9, 2021 Salut, senzorii trebuiau recalibrati imediat dupa inaltare oricum ca s-a mutat centrul gravitational dar la cum se manifesta s-ar putea sa fie contact imperfect in mufa aia sau accelerometrul defect ca de la lipsa calibrarii nu se aprinde martorul doar sistemul nu functioneaza in parametrii. Trebuie citit codul de eroare NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seszzr Postat Februarie 10, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2021 Multumesc, ma duc azi la tester la Anglocar. Tot la ei am fost imediat dupa ce am inaltat-o ca sa o seteze din calculator fara perne, adica in cuvintele mele sa nu mai bage compresorul aer de nebun. Mai mult ca sigur, nu cred ca a recalibrat senzorii de ACE atunci. O sa va tin la curent, sper sa nu fie ceva foarte greu de rezolvat. Multam frumos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seszzr Postat Februarie 10, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2021 La tester apare valoare foarte mare la senzorul de jos de la prag si s-ar putea ca asta sa trebuiasca schimbat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seszzr Postat Februarie 17, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2021 Chestia asta ar putea sa influenteze functionarea ACE, sau nu are treaba decat cu pernele? Mai face ceva daca eu am inlocuit pernele cu arcuri (si am setat in calculator treaba asta)? Am una care a fost rupta si am lipit-o, pare la locul ei de altfel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seszzr Postat Februarie 17, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2021 https://rimmerbros.com/Item--i-LR084258 Aici am gasit senzorul lateral pt ACE. Oare e codul care trebuie? Apare ca ar fi si de RANGE ROVER SPORT Aveti vreo sugestie de unde sa-l iau mai bine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seszzr Postat Mai 27, 2021 Autor Partajează Postat Mai 27, 2021 Aveti idee unde pot gasi senzorul lateral pentru ACE? Nu reusesc sa-l gasesc pe nicaieri. Am gasit 2 coduri RQJ100011 si LR08425...In engleza ar fi “lower lateral accelerometer”. Please help Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 27, 2021 Partajează Postat Mai 27, 2021 Da codul RQJ100011 pe google si gasesti NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate