BogdanVladoiu Postat Februarie 12, 2021 Partajează Postat Februarie 12, 2021 Salutare, am și eu o întrebare referitoare la marca pivoților pe care vreau sa.i înlocuiesc. Ce marca( producător) ar trebui sa aleg pentru pivoții inferiori și superiori de la bascule din fata. Mai am nevoie și de bieletele de lângă caseta de direcție. Voi ce recomandați? Mulțumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Februarie 12, 2021 Partajează Postat Februarie 12, 2021 Lemforder Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 23, 2021 Partajează Postat Februarie 23, 2021 Lemförder sau Nissan Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tud88 Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 Unde ai gasit pivoti NISSAN? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate