Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce parere aveti???

Antonio

Postări Recomandate

Re: Ce parere aveti???

sunt pe 16 si cu cauciucurile de 215 chiar ma descurc destul de bine, acum e prima zapada cand o sa incerc si eu masina sa vad cum se comporta, vineri plec la Fundatica la o lucrare acolo deja e zapada foarte mare , si ma gandesc sa ii iau cauciucuri de iarna ca acum am ollsizen. si nu stiu daca am sa fac fata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

o parere personala: sunt foarte multzumit de cauciucurile khumo road venture AT.nu m-au dezamagit nici pe ploaie nici pe zapada si nici choar pe noroi( acu noroi sa se intzzeleaga in limitele bubului simtz!)

traim in romania si asta se si vede!
Link spre comentariu

va place noul model de janta care il am pe masina acum? e pe 16

http://img383.imageshack.us/img383/1948/tb2ere125hy5.jpg

La ce pret ajung ?? Si cat de mult tin la travaleala??sti cumva la utilizare mare in teren la cati km tre sa fie echilibrate??

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

eu am dat 1500 ron pe ele ce pot sa zic ,tin ca orice jante de aliaj la tavaleala, si sa le echilibrezi fiecare acum cat de mult da cu ele in borduri si in bolovani. in functie de fiecare ca pana la urma ori ce janta o ia rasna cat de buna ar fi ea.

Link spre comentariu

eu am dat 1500 ron pe ele ce pot sa zic ,tin ca orice jante de aliaj la tavaleala, si sa le echilibrezi fiecare acum cat de mult da cu ele in borduri si in bolovani. in functie de fiecare ca pana la urma ori ce janta o ia rasna cat de buna ar fi ea.

am inteles...masina inca nu a venit dar estetica(pt ca nu o sa o chinui prea tare :grin: ) trebuie schimbata din start :hi

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

am inteles...masina inca nu a venit dar estetica(pt ca nu o sa o chinui prea tare :grin: ) trebuie schimbata din start :hi

nu masina o am din primavara si o chinui destul de mult :banana asa ca stai linistit in legatura cu chinuitu, o bag in noroaie la greu si urc pante destul de grele cu ea si o forjez la greu, dar nu-mi plac jantele care le are pe ea alea de tabla daia le schimb,siacum o sa vad eu cat rezista si la cati km le echilibrez iar,

Link spre comentariu

.. ceva nu se leaga.. am numarat vreo 6 gauri in poza, iar Niva are 5 prezoane. Cum se "iesplica"?

Nu sunt rautacios, ci doar curios :cl

foarte simplu modelu meu de janta adica ala mai maerge si la alte masini eu am jantele cu 5 gauri, asta i-am zis si eu in prima faza la un prieten care mi le-a adus cand am vazut poza ca are 6 gauri,

acum se leaga nu?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare