Cosmin0998 Postat Februarie 13, 2021 Partajează Postat Februarie 13, 2021 Salut, acum de curand am intâmpinat o problema cu stopurile de frana raman mereu aprinse și nu se mai sting. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FRITZZZ Postat Februarie 14, 2021 Partajează Postat Februarie 14, 2021 Eu as incepe prin a verifica comutatorul de sub bord, de pe pedala de frana. Am mai citit de altfel de probleme. Comutatorul costa 100 de lei si il poti monta singur Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex01 Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 In mod sigur (100%) a ramas blocat comutatorul luminilor de frana de la pedala de frana de sub bord. Achizitioneaza (vezi landatelier 90-100ROn), demonteaza si inlocuieste (dureaza max 15). Vezi ca contactul este in forma de L a nu se confunda cu senzorul de pedala de frana care este drept si serveste altui scop (pozitia pedalei de frana la cruise control). Eu am schimbat saptamana asta inainte de ITP pt ca tot asa am ramas cu el blocat si cu luminile de STOP aprinse permanent indiferent de pozitia pedalei de frana (eu am incercat sa il repar intai dar nu recomand si fiind prea uzat s- a blocat). Vezi si topic https://www.club4x4.ro/forum4x4/foru...-in-mers/page2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate