padres Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 -sambata 6 dec. am plecat cu prietena mea si cu un prieten cu un grand -cheroke sa incercam sa ajungem in Saua Stefanu aproximativ 2000m dar nu am reusit decat pana sub sa deoarece era zapada viscolita. -pe drum am avut destulde munca. -ne-am impotmolit de vreo 3 ori incercand sa ocolim zapada mare. :cl -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Decembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: pana sub saua Stefanu din Transparang zapada nu prea maredar grea -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Decembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: pana sub saua Stefanu din Transparang a fost o zi grea-apropo eu nu reusec sa pun numai o poza odata de ce -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Decembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: pana sub saua Stefanu din Transparang :rules -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Decembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: pana sub saua Stefanu din Transparang fain -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Decembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: pana sub saua Stefanu din Transparang apa mare nu gluma -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Decembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: pana sub saua Stefanu din Transparang asteptam weekendul pentru o noua iesire -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: pana sub saua Stefanu din Transparang In sfarsit vad si eu un L 200 care este bagat la teren. Felicitari pentru initiativa :h5 OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: pana sub saua Stefanu din Transparang :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mohaoliver Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: pana sub saua Stefanu din Transparang buna iesire Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate