ruler Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 (editat) Salut, Ma intereseaza o recomandare de 4x4 cu reductor neaparat, tinand cont de urmatoarele: am avut pana acum Daihatsu Feroza, Pajero III de 2.5, momentan am un Suzuki gv I facelift diesel. Practic ma intereseaza sa.schimb GV u cu o masina cel putin la fel de capabila in offroad, sa aiba mentenanta decenta ca si costuri, sa existe kituri accesibile de inaltare, sa fie cat de cat fiabila, buget vreo 6k eur (daca ar fi si automata ar fi ideal) Oricat studiez nu prea pot trage o concluzie. Editat Februarie 26, 2021 de ruler Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SMC Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 Land Rover Discovery 1 ,300TDI, cutie viteze manuala, daca iti place sa faci unele lucrari de reparatie singur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ruler Postat Februarie 26, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2021 Nu imi place deloc sa.surubaresc, de asta vreau ceva fiabil. Si am mai uitat un criteriu, an fabricatie minim 2002,2003 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 27, 2021 Partajează Postat Februarie 27, 2021 oh....anul... Patrol Y61 dar o sa fii la limita bugetului . adica ai sa gasesti o masina asa si asa si de loc accesorizata la banii astia. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 18, 2021 Partajează Postat Martie 18, 2021 (editat) tu vrei mult bun ieftin si pe gratis:grin: intretinerea unei masini de teren nu este ieftina.....mai ales daca o scoti in padure......taxele...nu sunt simbolice...ca doar traim in Romania.....daca mai trebuie sa si platesti ptr intretinerea masinii.....iar te costa ceva.... si inca ceva...fiabilitatea unei masini....tine ff mult de intretinerea si exploatatrea ei Editat Martie 18, 2021 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat Mai 4, 2021 Partajează Postat Mai 4, 2021 Daca vrei upgrade de la Suzuki, cam te limitezi la anumite branduri/modele(strict parerea mea): Toyota sau Nissan(Patrol). La Toyota din anii 2002-03 si buget de 6k, te incadrezi doar la rav4( care nu neaparat e masina de offroad) . Cu buget un pic mai mare, te poti orienta spre Land Cruiser, pe care il stie toata lumea. Deci, cum zicea si un coleg de mai sus, cam singura varianta ar fi Y61. In familie am avut mai multe marci si intr-un final tot la toyota am ajuns. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate