ScriciMM Postat Februarie 27, 2021 Partajează Postat Februarie 27, 2021 (editat) Salutare tuturor, Sunt un utilizator nou pe acest site si sunt în căutare unui Nissan Terrano 1, un anume Terrano care e galben si avea un porc desenat pe usa pasagerului. Ca istoric, a fost al cuiva apropiar în trecut, si la un moment dat a ajuns într-un parc de dezmembrări, desi masina era in regula, avea cate ceva de rezolvat dar era ok, nu era de dezmembrat...ideea e ca nu stiu ce s-a întâmplat de acolo, pentru ca nu reușesc inca sa dau de 'nenea' de la parcul de dezmembrări, dar am zis ca intre timp poate reușesc sa gasesc pe cineva care l-a vazut...in ideea ca ar fi fost vandut întreg si nu dat la fier( lucru ce m-ar întrista si mai tare...) Ca să-i dau o locație, ultima oara eu l-am vazut un județul Ialomița, la Chirana, un popas pe drumul vechi spre mare, intre Țăndărei --> Giurgeni (localitate prin care se face 'vama' catre Constanța, înainte de Hârșova!) Sper sa găsesc pe cineva care să-l fi văzut macar...mai ales ca era un Terrano 1 galben, in 4 usi! (Ma gândesc ca nu-s atât de multe mai ales ca sunt pe toate anunțurile auto, în căutarea unuia similar macar, adica in 4 usi) Va mulțumesc si sper sa am vreun răspuns! ps. O sa incerc sa pun si o poza cu Nissan-ul respectiv....:tk:x:cl Editat Februarie 27, 2021 de ScriciMM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ScriciMM Postat Mai 13, 2021 Autor Partajează Postat Mai 13, 2021 Cum ziceam.... merge si un alt nissan terrano...4 usi, v6...si da inca-l inca-l caut! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 14, 2021 Partajează Postat Mai 14, 2021 mici sanse , sa il gasesti pe aici de cand cu feisbuc si altele , traficul pe aici si numarul de useri activi a scazut extrem de mult :( Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate