Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Caut Nissan Terrano 1 - 4/5 uși - galben!

ScriciMM

Postări Recomandate

126117018_Screenshot_20210221-2108152.thumb.png.64fd3cf979f31725b1b3ff6ca734fb5d.png Salutare tuturor, Sunt un utilizator nou pe acest site si sunt în căutare unui Nissan Terrano 1, un anume Terrano care e galben si avea un porc desenat pe usa pasagerului.

Ca istoric, a fost al cuiva apropiar în trecut, si la un moment dat a ajuns într-un parc de dezmembrări, desi masina era in regula, avea cate ceva de rezolvat dar era ok, nu era de dezmembrat...ideea e ca nu stiu ce s-a întâmplat de acolo, pentru ca nu reușesc inca sa dau de 'nenea' de la parcul de dezmembrări, dar am zis ca intre timp poate reușesc sa gasesc pe cineva care l-a vazut...in ideea ca ar fi fost vandut întreg si nu dat la fier( lucru ce m-ar întrista si mai tare...)

Ca să-i dau o locație, ultima oara eu l-am vazut un județul Ialomița, la Chirana, un popas pe drumul vechi spre mare, intre Țăndărei --> Giurgeni (localitate prin care se face 'vama' catre Constanța, înainte de Hârșova!)

Sper sa găsesc pe cineva care să-l fi văzut macar...mai ales ca era un Terrano 1 galben, in 4 usi! (Ma gândesc ca nu-s atât de multe mai ales ca sunt pe toate anunțurile auto, în căutarea unuia similar macar, adica in 4 usi)

Va mulțumesc si sper sa am vreun răspuns!

ps. O sa incerc sa pun si o poza cu Nissan-ul respectiv....:tk:x:cl

Editat de ScriciMM
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 luni mai târziu...
mici sanse , sa il gasesti pe aici de cand cu feisbuc si altele , traficul pe aici si numarul de useri activi a scazut extrem de mult :(

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare