jicu Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Salutare salutare, după o tură de aproximativ 20 km pe asfalt samurică a rămas in 3 pistoane bujia de la pistonul 4 (primul piston dinspre radiator) e neagră ca smoala și colmatată oare ce să fie? oare cum pot să-i dau de cap? mă poate ajuta cineva? precizez faptul că este vorba de un samurai benzinar cu motor 1,3 pe injecție din 1994 mai trebuie spus că am schimbat bujia, capacul de la delcou și fișa de la delcou la bujie insă fară rezultat Link to comment Share on other sites More sharing options...
jicu Posted March 2, 2021 Author Share Posted March 2, 2021 Suze pentru pistonul 4 conform cartii tehnice este pistonul 1 cel putin asa am inteles eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ismetoz Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Test de presiune la cilindri,probabil la 1 semering de ulei rupt sau uzat Link to comment Share on other sites More sharing options...
jicu Posted March 4, 2021 Author Share Posted March 4, 2021 bună ziua din nou așa arată bujiile bujia 1 [ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"medium","data-tempid":"temp_274506_1614880247784_249"}[/ATTACH] bujia 2 bujia 3 bujia 4 și testul de compresie piston 1 piston 2 piston 3 piston 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamis Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 (edited) Motorul ala a mers intr-un piston si jumatate?. vai de steaua lui si ce gaze avea. Alt motor SH... cu riscuri sau set motor nou( pistoane, segmenti, alezat bloc sau camasi noi) si verifica si cotele vibrochenului, rectifica si pune cuzineti de cota care iese vibrochenu. Faci motor nou si nu mai ai treaba cat traiesti.......daca nu traiesti mult :old Edited March 4, 2021 by gamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
jicu Posted March 5, 2021 Author Share Posted March 5, 2021 pot spune nu că ,,a mers,, ci merge in continuare desigur nu merge rotund dar merge până una alta poate sa-mi spună cineva de unde pot să iau altul nou (motor nou) ? sau unde să duc blocul la rectificat? că toate celelalte piese incepând de la vibrochen, cămășă, pistoane, etc sper că le găsesc pe la vre-un magazin de piese auto știe cineva ceva coduri de piese și mă poate ajuta să nu cumpăr prostii menționez că este vorba de un samurai pe injecție din 1994 vă mulțumesc, Link to comment Share on other sites More sharing options...
jicu Posted March 5, 2021 Author Share Posted March 5, 2021 promit că atunci când il desfac o să-i fac poze să țin minte în ce stare poate să funcționeze un motor de samurai Link to comment Share on other sites More sharing options...
jicu Posted March 14, 2021 Author Share Posted March 14, 2021 Salutare din nou! Știe cineva unde aș putea să duc blocul motor la rectificat (alezat sau honuit) pe aici prin județul Hunedoara? aș vrea să mă apuc de el și aș vrea să știu dacă il mai pot scoate ân parametrii a, să nu uit aceeași chestiune valabilă și pentru vibrochen (de măsurat și de rectificat) mi-ar fi de mare folos un nr. de telefon ceva sau un nume de firmă, etc. Mulțumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts