Bujie20507 Posted March 5, 2021 Share Posted March 5, 2021 Salut, acum 2 săptămâni mi-am cumparat un suzuki vitara jlx din 1999. Cand am fost sa o vad am facut o proba cu ea in teren. Am cuplat fata de la maneta si a inceput sa se auda un zgomot metalic din mrl pe stanga. Astazi am fost cu ea la un mecanic a desfacut mrlu si a gasit 6 dinti rupti. I-a scos si mi-a spus sa cumpăr unul nou. Dupa ce am luato de la el am zis sa mai incerc odata sa o cuplez am mers normal nu a mai scos nici un zgomot pe stanga dar a inceput pe dreapta sa scoata acelasi zgomot am fost fost iarăși la mecanic l-a dat jos si nu era nimic lipsa. A urcat-o pe elvator a cuplat-o si se vede ca plaetara merge dupa se blocheaza. Ceva sfaturi? (Masina are mrl-uri automate) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmarin Posted March 5, 2021 Share Posted March 5, 2021 Salut. Ar fi trebuit sa cumperi set/ pereche. Acum ai un MRL nou și unul cu un anumit grad de uzura. Manuale ar fi fost mai ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bujie20507 Posted March 7, 2021 Author Share Posted March 7, 2021 Salut, mersi de sfat. Dar pot pune mrl manual fara sa mai fac vreo modificare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmarin Posted March 8, 2021 Share Posted March 8, 2021 (edited) Singura modificare e ca scoți MRL-ul automat și montezi manual. :wink: Edited March 8, 2021 by cmarin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts