Sorin rusu Postat Martie 6, 2021 Partajează Postat Martie 6, 2021 Buna ziua...am un Range rover...din 2009 cu motor 3.6 td ...cam 175000 km ...masina ruleaza ca una noua ...perfecta ...foarte multumit ...motorul are o putere impresionanta...de ceva timp cand si cand ami ridica joja dela ulei din motor si ami arunca uleiu afara ..asta se antapla daca acelerez putin mai mult decat la o plecare normala...ce ar putea fi??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Martie 6, 2021 Partajează Postat Martie 6, 2021 (editat) Salut, asta-i nasol ca vin inapoi gazele de "carter", nu mai astepta ca poate sa duca la probleme foarte serioase/scumpe daca deja nu s-au intamplat, cauta un mecanic priceput, poate ai noroc sa fie doar valva epuratoare blocata, piesa are cod LR002343 . Bafta Editat Martie 6, 2021 de sierrafery 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin rusu Postat Martie 7, 2021 Autor Partajează Postat Martie 7, 2021 Multumesc ....masina functioneaza foarte bine ...am fost plecat si la drum mai lung ....nicio problema ...doar daca acelerez mai tare ridica joja si scoate gaze si ulei ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin rusu Postat Martie 7, 2021 Autor Partajează Postat Martie 7, 2021 Un mecanic ...care ar putea sa se uite la masina mea...an zona Timisoara ....Lugoj..prin zona este cineva ? Va multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate