nan florin Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Al meu este un Y-260 si as dori sa-i inlocuiesc becurile de la bord cu Led-uri . Stie cineva daca este posibil si de unde se pot procura? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Inlocuire becuri bord Al meu este K260 la caroserie si interior avind motor de 160-3.3D,si dupa ce am schimbat becurile cu leduri,se vede la fel :P Asta din cauza ca respectivul model are o folie galbena-cacanie-portocalie in spatele ceasurilor de bord.....se port schimba (BECURILE )foarte usor,desfaci tot bordul si gata dar nu cred ca merita munca pt rezultatul ala......in schimb pt plafoniera,recomand! Vezi becuri-led la Gepetto,stie el cite intra si de ce fel.....ai grija ca au + -,daca nu merg din prima trebuie sa schimbi pozitia de introducre in soclu,verifica-le pe rind unu cite unu,sa nu muncesti de 3 ori. Pentru detalii vezi postul meu cu Zina lui RZV din sectiunea cu Nissan. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate